Skip to main content

VIDEO: Distracție mare, lângă Timișoara, unde zona unui dig s-a transformat într-o veritabilă stațiune de iarnă! Zeci de copii au ieșit la săniuș

Miracol de iarnă, în comuna Dumbrăvița, unde, cu mic cu mare, locuitorii au ieșit la săniuș, în ciuda faptului că ninsorile au cam ocolit județul Timiș.

Cu ajutorul unui tun de zăpadă, consilierul local Alina Sperlea a transformat digul de la ieșirea din localitate, într-o pârtie de derdeluș.

A creat un cadru autentic de iarnă, iar zona a devenit, în acest weekend, un adevărat punct de atracție, în special pentru copii.

Cu râsete și strigăte de bucurie, micuții și-au dat întâlnire pe pârtie, iar atmosfera veselă și prietenoasă a adunat și adulții care și-au aminitit de copilărie.

Nu lipsesc nici delicioasele preparate la ceaun, focul de tabără, vinul fiert, ciocolata caldă și focurile de artificii.

Astfel, oamenii au redescoperit farmecul iernii, iar digul din Dumbrăvița a devenit mult mai mult decât o simplă movilă de pământ.

„Mă bucur că am reușit să îi scot pe dumbrăvițeni din case, să facem împreună puțină mișcare și să socializăm, așa cum făceam pe vremuri. Mi-am dorit să aduc un strop de magie în inimile tuturor, în special ale copiilor. Și eu am copii și știu cât de mult le place să se joace în zăpadă, iar dacă iernile nu mai sunt ca pe vremea când eram noi mici, am decis să arăt că se poate, cu puțin efort fizic și financiar, să facem imposibilul posibil. Și iată că avem o pârtie de săniuș, ca în stațiune montană. Împreună, am transformat digul, în munte”, a spus Alina Sperlea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.