Skip to main content

VIDEO: Distracție mare, lângă Timișoara, unde zona unui dig s-a transformat într-o veritabilă stațiune de iarnă! Zeci de copii au ieșit la săniuș

Miracol de iarnă, în comuna Dumbrăvița, unde, cu mic cu mare, locuitorii au ieșit la săniuș, în ciuda faptului că ninsorile au cam ocolit județul Timiș.

Cu ajutorul unui tun de zăpadă, consilierul local Alina Sperlea a transformat digul de la ieșirea din localitate, într-o pârtie de derdeluș.

A creat un cadru autentic de iarnă, iar zona a devenit, în acest weekend, un adevărat punct de atracție, în special pentru copii.

Cu râsete și strigăte de bucurie, micuții și-au dat întâlnire pe pârtie, iar atmosfera veselă și prietenoasă a adunat și adulții care și-au aminitit de copilărie.

Nu lipsesc nici delicioasele preparate la ceaun, focul de tabără, vinul fiert, ciocolata caldă și focurile de artificii.

Astfel, oamenii au redescoperit farmecul iernii, iar digul din Dumbrăvița a devenit mult mai mult decât o simplă movilă de pământ.

„Mă bucur că am reușit să îi scot pe dumbrăvițeni din case, să facem împreună puțină mișcare și să socializăm, așa cum făceam pe vremuri. Mi-am dorit să aduc un strop de magie în inimile tuturor, în special ale copiilor. Și eu am copii și știu cât de mult le place să se joace în zăpadă, iar dacă iernile nu mai sunt ca pe vremea când eram noi mici, am decis să arăt că se poate, cu puțin efort fizic și financiar, să facem imposibilul posibil. Și iată că avem o pârtie de săniuș, ca în stațiune montană. Împreună, am transformat digul, în munte”, a spus Alina Sperlea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.