VIDEO din fabrica de droguri, călcată de mascaţi! Materia primă, cultivată pe şase hectare de teren

Procurorii DIICOT au descins la patru adrese, având informaţii clare despre o reţea care se ocupa cu traficul de droguri de risc.

Mai exact, membrii acestei grupări au închiriat un teren de peste 60.000 de metri pătraţi, pentru a cultiva cannabis.

Suspecţii au sperat că nimeni nu va afla ce fac ei, în contextual în care terenul este situat într-o zonă ferită de ochii lume şi greu accesibilă, din judeţul Bihor.

CITEŞTE ŞI: Video înfiorător! Accidentul în care au murit doi tineri, surprins de camerele de supraveghere

S-au apucat de treabă: cultivau cannabisul în solarii, apoi prelucrau plantele uscate, într-o încăpere special amenajată.

“Au fost descoperite două solarii, de mari dimensiuni, amenajate în vederea cultivării plantelor de cannabis, prevăzute cu sisteme de irigare și ventilație, în care au fost găsite 2.628 de plante de cannabis, în diferite stadii de dezvoltare. Totodată, într-o anexă a imobilului percheziționat, a fost descoperită o încăpere amenajată pentru uscarea plantelor de cannabis. Au mai fost descoperite echipamente specifice de ventilație, sisteme de irigat, hidrofoare, sisteme de iluminat, dispozitive specifice de reglare a temperaturii și PH-ului din apă, fertilizatoare, cântare electronice de precizie, precum și alte aparaturi specifice activităţii de cultivare a plantelor de cannabis”, transmite IPJ Bihor.

De asemenea, în urma celorlalte 3 percheziții domiciliare, efectuate în municipiul Oradea, a fost descoperită suma de 10.945 de euro şi 19.800 de lei.

Oamenii legii au ridicat şi mai multe cântare electronice de precizie și 4 telefoane mobile.

CITEŞTE ŞI: Locuinţe pentru oamenii nevoiaşi! Arhiescopia Timişoarei se implică în problemele sociale

“A fost instituit sechestru asigurator asupra imobilului și terenului aferent, folosite exclusiv în scopul înființării culturii de cannabis. La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea au fost conduse, în vederea audierii, 4 persoane, cercetate pentru trafic de droguri de risc, fiind reținute, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Tribunalului Bihor, în vederea dispunerii de măsuri legale”, mai anunţă IPJ Bihor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Mesaje false trimise în numele E.ON Energie! Nu accesaţi link-urile primite in mesaje!

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false transmise în numele companiei.

Şapte povestaşi care au periat vestul şi Poveştile Timişoarei, două evenimente inedite la Muzeul Satului Bănăţean

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi vineri, 7 octombrie la Muzeul Satului Bănățean, începând cu ora 17.00, la două evenimente artistice, care au loc simultan, pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu.

Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.