Skip to main content

VIDEO din fabrica de droguri, călcată de mascaţi! Materia primă, cultivată pe şase hectare de teren

Procurorii DIICOT au descins la patru adrese, având informaţii clare despre o reţea care se ocupa cu traficul de droguri de risc.

Mai exact, membrii acestei grupări au închiriat un teren de peste 60.000 de metri pătraţi, pentru a cultiva cannabis.

Suspecţii au sperat că nimeni nu va afla ce fac ei, în contextual în care terenul este situat într-o zonă ferită de ochii lume şi greu accesibilă, din judeţul Bihor.

CITEŞTE ŞI: Video înfiorător! Accidentul în care au murit doi tineri, surprins de camerele de supraveghere

S-au apucat de treabă: cultivau cannabisul în solarii, apoi prelucrau plantele uscate, într-o încăpere special amenajată.

“Au fost descoperite două solarii, de mari dimensiuni, amenajate în vederea cultivării plantelor de cannabis, prevăzute cu sisteme de irigare și ventilație, în care au fost găsite 2.628 de plante de cannabis, în diferite stadii de dezvoltare. Totodată, într-o anexă a imobilului percheziționat, a fost descoperită o încăpere amenajată pentru uscarea plantelor de cannabis. Au mai fost descoperite echipamente specifice de ventilație, sisteme de irigat, hidrofoare, sisteme de iluminat, dispozitive specifice de reglare a temperaturii și PH-ului din apă, fertilizatoare, cântare electronice de precizie, precum și alte aparaturi specifice activităţii de cultivare a plantelor de cannabis”, transmite IPJ Bihor.

De asemenea, în urma celorlalte 3 percheziții domiciliare, efectuate în municipiul Oradea, a fost descoperită suma de 10.945 de euro şi 19.800 de lei.

Oamenii legii au ridicat şi mai multe cântare electronice de precizie și 4 telefoane mobile.

CITEŞTE ŞI: Locuinţe pentru oamenii nevoiaşi! Arhiescopia Timişoarei se implică în problemele sociale

“A fost instituit sechestru asigurator asupra imobilului și terenului aferent, folosite exclusiv în scopul înființării culturii de cannabis. La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea au fost conduse, în vederea audierii, 4 persoane, cercetate pentru trafic de droguri de risc, fiind reținute, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Tribunalului Bihor, în vederea dispunerii de măsuri legale”, mai anunţă IPJ Bihor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.