Skip to main content

VIDEO: Dan Diaconu, despre scandalurile din PNL: Suntem partidul cu cele mai multe aripi

Tensiunile din PNL Timiş cresc de la o zi la alta, la fel ca numărul celor care contestă capacităţile de lider politic şi administrativ ale lui Alin Nica.

De asemenea, aceştia îi repoşează lui Nica faptul că toate deciziile importante de la CJT şi din partid stă de fapt primarul din Sânnicolau Mare, Danuţ Groza,

CITEŞTE ŞI: 5 victime, după un impact violent între două maşini şi un microbuz! Intervine descarcerarea

Criticii tandemului Nica-Groza trag sfori inclusiv la Bucureşti, pentru schimbarea conducerii PNL Timiş.

Dan Diaconu, consilier local şi fost preşedinte al PNL Timişoara, spune însă că situaţia nu este chiar atât de tensionată, iar criticile din partid sunt de fapt, expresia democraţiei care îi caracterizează pe liberali.

“Nu suntem într-o situaţie foarte nouă. Partidul Naţional Liberal a fost tot timpul mai dinamic, din punct acesta de vedere. Probabil că suntem partidul cu cele mai mutle aripi din istoria post-decembristă care, mai devreme sau mai târziu s-au întors cătri PNL. Poate ţine şi de democraţia din partid, de exprimarea liberă, de personalitatea liberalilor… Sunt absolut convins că este un fenomen natural în această perioadă a democraţiei româneşti, pentru un partid care nu dă cu barda, care nu este acel tip de este foarte milităros şi în care lucrurile merg doar după cuvântul unui singur lider”, a declarat Dan Diaconu, la Sursa de Vest fără Filtru.

Fostul preşedinte al PNL Timişoara este convins că până în 2024, lucrurile se vor calma, iar cele patru runde de alegeri vor găsi o organizaţie unită.

Şi asta chiar dacă, mai mulţi primari PNL au fost la Bucureşti, în urmă cu o săptămână, să ceară schimbarea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte.

CITEŞTE ŞI: Sfârşit cumplit! Un bărbat a murit strivit, după ce tractorul s-a răsturnat peste el

“Mi-ar fi plăcut ca aceste dezbateri să fie în forurile interne şi să iasă cât mai puţin în presă. PNL nu e un partid în care, dacă cineva se trezeşte cu faţa la cearceaf dimineaţa, poate dizolva conducerea unei filiale. Este un partid în care statutul contează şi nu cred că s-a pus vreodată problema, în aceşti termeni”, a mai spus Diaconu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.