VIDEO: Dan Diaconu, despre scandalurile din PNL: Suntem partidul cu cele mai multe aripi

Tensiunile din PNL Timiş cresc de la o zi la alta, la fel ca numărul celor care contestă capacităţile de lider politic şi administrativ ale lui Alin Nica.

De asemenea, aceştia îi repoşează lui Nica faptul că toate deciziile importante de la CJT şi din partid stă de fapt primarul din Sânnicolau Mare, Danuţ Groza,

CITEŞTE ŞI: 5 victime, după un impact violent între două maşini şi un microbuz! Intervine descarcerarea

Criticii tandemului Nica-Groza trag sfori inclusiv la Bucureşti, pentru schimbarea conducerii PNL Timiş.

Dan Diaconu, consilier local şi fost preşedinte al PNL Timişoara, spune însă că situaţia nu este chiar atât de tensionată, iar criticile din partid sunt de fapt, expresia democraţiei care îi caracterizează pe liberali.

“Nu suntem într-o situaţie foarte nouă. Partidul Naţional Liberal a fost tot timpul mai dinamic, din punct acesta de vedere. Probabil că suntem partidul cu cele mai mutle aripi din istoria post-decembristă care, mai devreme sau mai târziu s-au întors cătri PNL. Poate ţine şi de democraţia din partid, de exprimarea liberă, de personalitatea liberalilor… Sunt absolut convins că este un fenomen natural în această perioadă a democraţiei româneşti, pentru un partid care nu dă cu barda, care nu este acel tip de este foarte milităros şi în care lucrurile merg doar după cuvântul unui singur lider”, a declarat Dan Diaconu, la Sursa de Vest fără Filtru.

Fostul preşedinte al PNL Timişoara este convins că până în 2024, lucrurile se vor calma, iar cele patru runde de alegeri vor găsi o organizaţie unită.

Şi asta chiar dacă, mai mulţi primari PNL au fost la Bucureşti, în urmă cu o săptămână, să ceară schimbarea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte.

CITEŞTE ŞI: Sfârşit cumplit! Un bărbat a murit strivit, după ce tractorul s-a răsturnat peste el

“Mi-ar fi plăcut ca aceste dezbateri să fie în forurile interne şi să iasă cât mai puţin în presă. PNL nu e un partid în care, dacă cineva se trezeşte cu faţa la cearceaf dimineaţa, poate dizolva conducerea unei filiale. Este un partid în care statutul contează şi nu cred că s-a pus vreodată problema, în aceşti termeni”, a mai spus Diaconu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Exclusiv: Bojin, despre un nou mandat la CJT! Motivul pentru care şi-ar dori să revină în fruntea administraţiei judeţene

Titu Bojin, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a fost invitatul lui Dan Radosav, la podcastul Sursa de Vest fără Filtru.

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.