Skip to main content

VIDEO: Cum s-au făcut de râs, cei mai mici dintre liberalii lui Nica? Au dat bir cu fugiţii, când şi-au dat seama că au greşit

Astăzi, tinerii din PSD Timiş au protestat faţă de blocajul în care a ajuns modernizarea drumului care leagă Timişoara de austrostradă, prin Dumbrăviţa.

Ei s-au adunat în faţa Consiliului Judeţean, unde şi-au prezentat nemulţumirile faţă de modul în care Alin Nica gestionează problemele judeţului, în special modernizarea acestei şosele.

CITEŞTE ŞI: Protest, la Consiliul Judeţean Timiş! PSD-iştii îl acuză pe Nica de incompetenţă

„Este un proiect care a început în urmă cu doi ani, care a fost lăsat de administraţia PSD la cheie şi care, din păcate, este în aceeaşi situaţie. În momentul de faţă putem spune, cu regret, că arată mult mai rău decât acum doi ani”, a explicat Andra Lăpădatu, preşedintele TSD Timiş.

Câţiva tineri liberali au vrut să boicoteze acţiunea şi au gândit un contra-protest.

Şi-au acoperit chipurile cu măşti care îi înfăţişează pe fostul preşedinte al CJT, Călin Dobra, şi pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi au afişat un banner scris greşit.

Mesajul îi era adresat lui Grindeanu, pentru realizarea şoselei de centură a Timişoarei, doar că la tipar a apărut o literă în plus.

Prilej numai bun, pentru tinerii social democraţi să îi ironizeze, moment în care micii liberali au făcut cale întoarsă.

Liberalii din Clubul Elevilor au venit o pancartă scrisă greşit: Domnule ministru, vrem centRură, în loc de centură. S-au băgat în faţa noastră, noi ne-am mutat, nu a fost niciun fel de incident, nu am avut nicio problemă cu ei. Dar, pe viitor, dacă vrei să faci un contra-protest, sau să tragi un semnal de alarmă, ar fi de minim bun simţ să scrii corect, bannerul pe care îl ai”, a spus Andrei Ţoancă, preşedintele Ligii Studenţilor PSD Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.