VIDEO: Ce le-a cerut Victor Ponta, primarilor PSD din Timiş, cu care s-a întâlnit aseară?

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a venit la Timişoara, unde a avut, printre altele, o întâlnire de taină cu mai mulţi primari PSD din judeţ.

CITEŞTE ŞI: Individ periculos, dat în urmărire internațională, săltat de polițiști într-un oraș din Timiș!

Conştient că îşi pierd mandatele, dacă migrează la alt partid, fostul lider al social-democraţilor nu le-a cerut edililor să se înscrie în Pro România.

A profitat însă de faptul că mulţi dintre ei nu sunt de acord cu direcţia în care merge acum partidul şi le-a cerut ajutorul.

“M-am văzut aseară cu primari PSD din Timiş şi Caraş-Severin, oameni alături de care am făcut campanii, alături de care am lansat proiecte importante pentru comunităţile lor, oameni care m-au sprijinit, oameni gospodari, oameni care câştigă în comunitatea lor, în primul rând pentru ceea ce fac(…) Nu există primari PSD din Banat care să spună că se mândresc cu Dragnea şi Dăncilă. Nici nu au cum. Sunt altfel de oameni, au altă educaţie, altă cultură, fac un altfel de politică. Nu le-am cerut să vină acum la Pro România, dar le-am cerut să mă ajute şi să le explice oamenilor cum stau lucrurile”, a precizat Victor Ponta, la Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Un deputat PSD din Timiş îl pune pe Dragnea la colţ! Îi cere să aleagă între partid şi Camera Deputaţilor

Printre dizidenţii din PSD Timiş se numără şi Nicolae Birău, primarul din Variaş, care a anunţat deja că la următoarele alegeri locale va candida din partea Pro România.

De altfel, Birău a participat astăzi, la conferinţa de presă ssusţinută de Victor Ponta, precizând însă că deocamdată nu îşi dă demisia din PSD.

{youtube}v=hcmWRocYdM0{/youtube}

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.