Skip to main content

Video: Capturarea pistolarului din Timișoara, filmată de o cameră de supraveghere! Individul căuta un client, să vândă arma

Acțiune în forță a polițiștilor din Timișoara, la recepția unui hotel, după ce au primit informații că un individ umblă cu o armă de foc la el.

Se pare că bărbatul urma să se întâlnească cu un posibil client căruia să îi vândă pistolul, iar oamenii legii încearcă acum să afle proveniența acestuia.

Însă, agenții de la IPJ au intrat pe fir și i-au dejucat planul. L-au încolțit la recepția unui hotel de la ieșirea din Timișoara spre Șag, l-au pus șa pământ și l-au încătușat.

Întreaga scenă a fost filmată de o cameră de supraveghere.

Acum, bărbatul este în arest pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăyi va fi dus în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.