Skip to main content

VIDEO Cabană, mistuită de flăcări! Din cauza zonei greu accesibilă, pompierii au mers pe jos 3 km, dar și cu trenul, până la locul intervenției!

O cabană din lemn a ars ca o torță în urma unui incendiu, iar flăcările amenințau să se extindă și la imobilele din apropiere.

Seara trecută, pompierii militari bihoreni au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cabană situată pe raza comunei Vadu Crișului.

ISU Bihor a mobilizat de urgență, la locul indicat de apelant, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd, din care două de stingere și unul de paramedici, alertând totodată, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Vadu Crișului”, transmite ISU Bihor.

Din cauză că în zona respectivă nu există acces pentru autospeciale, două echipaje de pompieri, unul de stingere și unul de paramedici, au mers pe jos aproximativ trei kilometri, cu o motopompă, echipamente și accesorii specifice, iar cel de-al treilea echipaj, cu o motopompă și alte echipamente necesare, cu trenul, din Halta Vadu Crișului.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta deosebit de violent la nivelul întregii cabane.

Echipajele de pompieri au localizat incendiul în jurul orei 18.40, misiunea desfășurându-se în condiții dificile, la temperaturi foarte ridicate, în prezența unei cantități mari de fum și gaze degajate de arderea violentă și rapidă, favorizată de cantitatea mare de materiale combustibile din structura constructivă a cabanei și din interiorul acesteia. Ultimele focare au fost stinse în jurul orei 19.35, pompierii acționând în continuare, la fața locului, pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului, până în jurul orei 21.35”, mai spun cei de la ISU.

Pompierii au stabilit că incendiu a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit determinat de un conductor electric defect.

Din fericire, nu au existat persoane rănite, iar forțele de intervenție au reușit să salveze din calea flăcărilor cabana recent reabilitată, aflată la aproximativ doi metri de focare.

Sursa foto și video: ISU Bihor

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.