Skip to main content

Video: Bătrâni păcăliţi, de un individ fără Dumnezeu! Le-a luat şi banii de medicamente! Bărbatul a fost capturat

Un bărbat de 38 de ani a ajuns în arest, după ce a înşelat mai mulţi bătrâni, cărora le-a câştigat încrederea, apoi i-a lăsat fără banii din pensii.

Faptele s-au petrecut atât în Timişoara cât şi în Deta, unde individual urmărea persoane în vârstă, intra în vorbă cu ele, apoi se oferea să îi ajute la diferite treburi.

CITEŞTE ŞI: Un tânăr, bănuit că s-ar fi drogat, a urcat la volan şi a spulberat un pieton beat! Victima, transportată de urgenţă, la spital

După ce le intra sub piele, profita de faptul că acestea sunt singure şi le convingea să le facă diverse cumpărături, însă le lua  banii şi se făcea nevăzut.

Unui bătrân i-a luat toate economiile, în valoare de 3.200 de lei, sub promisiunea că va plăti unele materiale de construcţii, de care omul avea nevoie.

Altă victimă a rămas fără banii de medicamente, după ce indiviul i-a luat 700 de lei, a plecat la farmacie, dar nu a mai revenit niciodată.

În total, poliţiştii au identificat aproape 10 bătrâni care au fost păcăliţi de bărbatul de 38 de ani, însă nu exclude ca numărul victimelor să fie mult mai mare.

“Din cercetări, a reieșit că, în perioada februarie 2023 – noiembrie 2023, un bărbat de 38 de ani, prin inducere în eroare, ar fi pretins și încasat diverse sume de bani de la mai multe persoane fizice, folosindu-se de nume și calități mincinoase, în schimbul prestării anumitor servicii pe care ulterior nu le mai îndeplinea. În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune în formă continuată, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 27.02.2024, să fie prezentat magistraților în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, transmite IPJ Timiş.

CITEŞTE ŞI: O intersecţie din Timișoara, închisă temporar circulației! Se lucrează la canalizare

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.