[Video] Bătaie cu răngi și topoare între două familii de țigani, în fața unui cabinet notarial!

Scandal între două familii de țigani, care s-a încheiat cu o bătaie generală.

Totul s-a întâmplat astăzi, în centrul Reșiței, în fața unui cabinet notarial. Cele două familii s-ar mai fi certat și săptămâna trecută, însă atunci conflictul a fost rapid aplanat.

Astăzi însă, a fost o bătaie în toată regula,  protagoniștii s-au înarmată cu o rangă metalică, o cheie pentru roți şi un par, conform jurnaliștilor de la infocs.ro. 

La faţa locului au intervenit de urgență poliţiştii şi jandarmii care au potolit spiritele. Un bărbat a fost grav rănit după ce a primit în urma încăierării o lovitură în cap și a fost transportat de urgență la spital.

Scandalagiii au fost ridicați de oamenii legii și duși la sediul Poliției, pentru audieri.

{youtube}bGxLtIjNw10{/youtube}

(sursa video: infocs.ro)

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.