Skip to main content

VIDEO Anchetă a polițiștilor timișeni, după ce aproape 100 de cruci de marmură dintr-un cimitir, au fost puse la pământ!

Aproape 100 de monumente funerare din cimitirul ortodox și cel penticostal din localitatea timișeană Remetea Luncă, au fost distruse!

Polițiștii au fost sesizați astăzi, în jurul prânzului, de oamenii revoltați din sat. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că au fost distruse 91 de cruci de marmură din Cimitirul ortodox, iar în Cimitirul penticostal au fost distruse 6 monumente funerare.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru profanare de morminte.

Azi, în jurul orei 12:30, polițiștii Secției 10 Rurale Făget au fost sesizați cu privire la faptul că în Remetea-Luncă din comuna Mănăștiur, în Cimitirul ortodox ar fi fost distruse 91 de monumente funerare, iar în Cimitirul penticostal ar fi fost distruse 6 monumente funerare. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “profanare de morminte”, continuând cercetările pentru stabilirea întregii situații de fapt și dispunerea măsurilor legale în consecință”, transmite IPJ Timiș.

Sursa video: Facebook – Televiziunea Autentic Tv

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.