Skip to main content

Victorie pentru Banat Girls Comloșu Mare, în restanța cu ACS Târgu Mureș! Marcatoare în premieră pentru echipa timișeană

Banat Girls Comloșu Mare a obținut una dintre cele mai clare victorii ale sezonului în Superliga de fotbal feminin, a doua din play-out, în restanța din etapa a III-a cu ACS Târgu Mureș.

Bănățencele au deschis scorul repede, în minutul 2, când Melisa Șodinca a scăpat spre poartă și a trimis balonul în plasă, pe lângă portărița Sara Heim. Echipa oaspete a răspuns cu două ocazii ale lui Kincso Szekely.

Mai întâi fotbalista Mureșului a șutat pe lângă poartă din poziție bună, iar două minute mai târziu a trecut de portărița Laura Vogt, a trimis spre poarta goală, dar Denisa Hațegan a respins în corner.

În minutul 14, Melisa Șodinca a trimis o pasă printre apărătoarele Mureșului, Rebecca Melack a pătruns și a făcut 2-0. La faza imediat următoare, aceeași Melisa Șodinca a centrat în careu, iar una dintre apărătoarele oaspete a respins în corner, fiind aproape de un autogol.

În minutul 23, după o eroare în apărarea timișeană, Kincso Szekely a șutat din marginea careului și a redus diferența de pe tabelă, dar a stabilit și scorul pauzei.

La numai 3 minute de la reluare, Melisa Șodinca a fost faultată în careul ardelean, iar centralul partidei a arătat punctul cu var. Francesca Frericks a executat perfect și a făcut 3-1, reușind și primul său gol, în Superligă.

În minutul 70, Banat Girls a făcut 4-1, odată cu reușita Gabrielei Ivăncescu, mezina lotului fiind și ea la prima reușită în campionat. Scorul final al întâlnirii a fost stabilit în minutul 78, de Francesca Frericks, 5-1 pentru Banat Girls.

A fost o atmosferă foarte frumoasă. M-am bucurat foarte mult că am dat gol. Am fost puțin dezorganizate la începutul meciului, dar ne-am revenim, am pasat destul de frumos și este o victorie care ne dă un moral bun pentru meciurile care urmează. Am mai avut o fază la care puteam să înscriu, dar m-am precipitat pentru că se apropia și adversarul și nu am mai putut să înscriu. Poate o voi face altă dată”, a spus la final Gabriela Ivăncescu.

A fost un meci bun. Am avut parte de dificultăți în ultima vreme la club, dar sunt foarte fericită, sunt mândră și de fete pentru că toate am pus suflet și am avut energia și dorința de a obține o victorie astăzi. Bineînțeles, faptul că am înscris primele mele goluri a fost un fel de cireașă de pe tort și mă bucur pentru asta. Sper bineînțeles să mai înscriu. Cred că întrecerea este una puternică pentru că indiferent cu ce echipă joci trebuie să dai tot ce ai mai bun”, a declarat la final și Francesca Frericks.

În runda viitoare, Banat Girls va juca tot pe teren propriu, împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița.

În acest duel, echipa timișeană a fost condusă de pe margine de antrenorul echipei de junioare, Dan Popescu, cel care va asigura interimatul în perioada următoare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.