Victorie în instanță pentru fostul vicepreședinte al CJ Timiș, Traian Stancu! Au fost anulate deciziile de excludere din partid

Traian Stancu, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș a atacat în instanță excluderea sa din partid, care a dus astfel la pierderea funcției de consilier județean și implicit cea de vicepreședinte al instituției. 

Instanța i-a dat câștig de cauză în ceea ce privește acestă excludere și trebuie să primească de la ALDE Timiș și suma de 10.000 de lei, daune morale.

Practic, cele două decizii de excludere din partid au stat la baza emiterii Ordinului de Prefect, prin care a fost a fost înlăturat din Consiliul Județean.

De menționat este faptul că fostul vicepreședinte al CJT, Traian Stancu, a fost reprezentat în instanță de un alt fost vicepreședinte de Consiliul Județean. Este vorba despre Roxana Iliescu, care a ocupat această funcție până în vara anului trecut.

roxiii 1

Instanța de fond a hotărât anularea deciziilor de excludere emise de ALDE Timiș, care au stat la baza emiterii Ordinului de Prefect de încetare a mandatului de consilier județean, înainte de termen. Hotărârea nu este definitivă și poate fi atacată cu apel, în termen de 30 de zile”, spune avocatul, Roxana Iliescu.

Acum, ALDE Timiș este obligată să-i plătească despăgubiri lui Traian Stancu de 10.000 de lei, reprezentând daune morale. Traian Stancu vrea să-și facă dreptate în continuare și prin avocatul său, Roxana Iliescu va contesta Ordinul Prefectului de încetare a mandatului de consilier județean, ținând cont că a fost emis în baza deciziilor de excludere din partid, nelegale. După ce acel ordin va fi anulat, Titi Stancu se va putea întoarce în funcția de consilier județean.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.