Skip to main content

Vezi aici cum circulă RATT-ul în noaptea dintre ani

Mijloacele de transport în comun vor circula după un program special, la Timișoara, în noaptea de Revelion.

Pentru cei ce au decis să-și petreacă noaptea dintre ani în Piața Victoriei, unde va avea loc tradiționalul concert organizat de Primărie, RATT a decis să prelungească programul mai multor tramvaie, firobuze și autobuze până la ora 2.00 noaptea. Este cazul tramvaielor de pe liniile 2, 7 și 8, a troleibuzelor de pe liniile 14, 15 și 18, dar și a autobuzelor de pe liniile 33 și Expres 7.

După program special va circula și linia 33 barat, care face legătura cu magazinul Metro. Având în vedere programul redus al hypermarketului, în data de 31 decembrie autobuzul va circula doar până la ora 18.57, când de va face ultima plecare din fața magazinului. În data de 1 autobuzele nu vor circula deloc, iar în data de 2 se va circula după programul de duminică.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.