Skip to main content

Veste bună pentru şoferi! Începe amenajarea a patru sensuri giratorii, pe unul dintre cele mai tranzitate drumuri de acces în Timişoara

Consiliul Judeţean Timiş a finalizat procedura de achiziție a lucrărilor de amenajare a patru sensuri giratorii noi.

Este vorba despre cele de pe drumul Timişoara – Giroc, pentru care contractele de execuţie vor fi semnate în această săptămână, urmând ca lucrările să înceapă în luna mai.

“Lucrările ce se vor executa sunt lucrări de extindere a intersecțiilor, unde se vor face umpluturi cu pământ, balast, piatră spartă și două straturi de asfalt. De asemenea, vor mai fi montați pe axul drumului stâlpi cu bordură, pe sectorul cuprins între benzinăria Esso și calea ferată, iar la intrarea în sensul giratoriu se vor aplica restricții de îngustare de la două benzi la o banda pe sensul de mers (această soluție este provizorie până la finalizarea procedurilor de expropriere pentru lărgirea drumului la 2 benzi, inclusiv în sensul giratoriu)”, anunţă Primăria Giroc.

Noile sensuri giratorii vor facilita accesul pe străzile secundare şi vor fi vor fi amenajate la intersecțiile cu următoarele străzi: Aviației, Soarelui, Neptun și Jupiter.

La intersecţia cu strada Jupiter se vor efectua lucrări şi la podeț, pentru asigurarea unui acces ușor din punct de vedere al siguranței circulației.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.