Veselie mare la Montessori Haus Timișoara! Ce eveniment a avut loc?

Cea mai colorată instituție de învățământ din Timișoara a organizat, seara trecută, un nou eveniment de netrecut cu vederea!

Elevii și preșcolarii de la Montessori au bifat lista de prezență la tradiționalul carnaval „Fasching”. Imediat după ore, cei mici s-au costumat și au dat drumul distracției! Anul acesta tema aleasă a fost „Personaje din Fabule”.   

{gallery}Montessori{/gallery}

Invitați au fost și părinții, care au fost răsfățați de propriile odrasle care le-au pregătit cu mânuțele lor sucuri de fructe și ceaiuri.  

În încheierea carnavalului, copiii au pus în scenă diferite dansuri, iar mai apoi,  actorii de la Opera Națională din Timișoara, au susținut un spectacol  plin de culoare și muzică.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.