Vă doriți o nuntă ca în povești? Tot ce aveți nevoie găsiți într-un singur loc, la Salonul Mirilor

Vă pregătiți să faceți pasul cel mare și vă doriți o nuntă ca în povești? Atunci cu siguranță nu trebuie să ratați ediția din această primăvară a Salonului Mirilor, care și-a deschis astăzi porțile la CRAFT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și RAYNA DECOR invită publicul la Centrul Regional de Afaceri unde, în perioada 24 – 26 martie 2017, se desfășoară o manifestare de anvergură dedicată nunților.

A cincea ediție a Salonului Mirilor este organizată în parteneriat cu Rayna Decor. Ne bucurăm că în rândul expozanților să fie producători de vestimentație de ceremonie din județul Timiș. De asemenea, ne bucurăm că tot din județul Timiș sunt importatori care au reușit să aducă cele mai renumite branduri de rochii de mireasă și nu numai. Bineînțeles, aici se va regăsi tot ceea ce este nevoie la o nuntă de înaltă ținută. Ma refer la bijuterii, la cofetarii și orice altceva nu ar trebui să lipsească de la doi oameni care și-au spus „DA” sau care vor să își reînnoiască jurămintele”, a spus Florica Chiriță, directorul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

tm 10

Ediția de primăvară a SALONULUI MIRILOR se adresează vestimentației de ceremonie. În acest sens, designeri celebri, locali și internaționali, își vor prezenta colecțiile de rochii de mireasă și costume de mire.

Este o ediție specială pentru că o dedicăm vestimentației pentru ceremonie, avem în târg foarte multe prezentări de rochii de mireasă, de costume de mire, dar și alte firme care își expun produsele. Târgul este unul complet, unde se vor găsi de la cofetării, invitații, restaurante până la fotografi sau caricaturiști. Oferim servicii complete. Avem un stand unde vor exista 200 de rochii la preț special, preț unic de 1.000 de lei. De asemenea, avem programul ”Mărită-ți Rochia”, unde prețurile sunt sub 50% față de prețurile întregi. Miresele își aduc rochiile pentru a le vinde în târgul nostru”, spune Carmen Caragea, director Rayna Decor.

Târgul și-a deschis astăzi porțile cu o prezentare a brandul de talie internațională FELIX RAMIRO, care a prezentat propunerile vestimentare ale momentului.

tm 5

Domnișoarele prezente au putut admira și ultima colecție de rochii de mireasă a BIANCĂI DRĂGUȘANU.

tm 11

Nu puteau să lipsească designerii care de-a lungul timpului au creat și s-au reinventat. Astfel, ELI LĂSLEAN revine la Timișoara după 25 de ani de la prima sa prezentare de modă în cadrul CCIAT. Într-un an atât de special ca 2017, în care brandul ELLIS celebrează 25 de ani de modă făcută cu pasiune, vor putea fi admirate cele mai frumoase rochii de ceremonie din colecțiile Ellis Luxury.

Publicul timișorean va beneficia de reduceri și oferte promoționale. Astfel, cunoscutul brand local VALERIE MARIAGE aduce la târgul primăverii 200 de rochii la prețul unic de 1.000 lei. De asemenea, programul MĂRITĂ-ȚI ROCHIA! a adunat un număr semnificativ de rochii pregătite pentru a-și găsi o nouă posesoare.

Nu lipsesc nici furnizorii cu specific de nuntă: restaurante, cofetării, decoratori, bijutieri, fotofrafi, agenții de turism care vin cu pachete inedite pentru luna de miere și cu idei pentru cererile în căsătorie. Pentru cei care doresc să își ceară iubita de soție printre nori, la târg vor putea închiria un balon cu aer cald.

Domeniul Herneacova vine cu o propunere ideală pentru o nuntă de vis. Cei care doresc să aibă parte de o petrecere de neuitat pot apela cu încredere la noi. În plus, cei care își rezervă sala de evenimente pe perioada târgului vor avea parte de un discount de 10%”, spune Andrei Gașpar, administratorul Domeniului Herneacova.

tm 1

Atmosfera va fi întreținută de cunoscutele trupe locale: Stage 5, Alexandra Mitroi, Maria Avramescu și Totasha.

Pe toata durata târgului, organizatorii vor întâmplina publicul larg cu multe surprize.

Salonul Mirilor este deschis astăzi până la ora 20.00, sâmbătă programul va fi între orele 10.00 și 20.00, iar duminică între 10.00 și 18.00.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Timişoara citeşte! Proiect inedit al tineretului social democrat pentru a încuraja lectura

Tinerii din Partidul Social Democrat filiala Timişoara a ieşit astăzi din case, pentru o acţiune de suflet, prin care îşi doresc să crească apetitul pentru lectură.

Captură uriaşă de ţigări! Marfă în valoare de 1,5 milioane de euro, descoperită de poliţiştii de Frontieră

Poliţiştii de Frontieră au oprit în trafic, un tir, în cadrul unei acţiuni de rutină, pe linia combaterii contrabandei su produse accizabile.

5 victime, pentru care şi o fetiţă, într-un accident în care au fost implicate o maşină şi un microbuz

Un accident rutier grav, s-a petrecut în urmă cu puţin timp, la ieşirea din Timişoara spre Arad.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.