UVT susține orașul Oravița, în competiția pentru Capitala Tineretului din România 2024!

Sâmbătă, 17 septembrie va avea loc anunțarea câștigătorilor și decernarea premiilor în competiția organizată pentru desemnarea Capitalei Tineretului din România 2024!

Evenimentul urmează să aibă loc la Cluj si care va culmina prin Gala finală a competiției.

Universitatea de Vest din Timișoara a devenit unul dintre partenerii principali ai poveștii „Oravița, Capitala Tineretului din România 2024”.

Juriul acestei prestigioase competiții naționale a apreciat proiectul propus de comunitatea din Oravița, ajuns acum în runda finală. Pentru ca propunerea echipei din Oravița să dobândească un plus substanțial, UVT s-a alăturat proiectului, ca partener cu experiență, pentru a aduce o notă de maturitate, necesară organizațiilor de tineret pentru a organiza evenimente de amploare, care să aibă impact real. Sper ca echipa ce susține proiectul Oraviței să câștige, iar în 2024 să contribuim la un an al tineretului plin de evenimente reprezentative pentru sferele generoase ale educației, științei, antreprenoriatului și culturii”, spune rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

colterm

Fritz se laudă cu un poiect grandios, pentru care nu are bani şi nici nu a cerut deocamdată

Primarul Timişoarei anunţă, cu surle şi trâmbiţe, Hotărârea pe care consilieri locali au aprobat-o astăzi, pentru cumpărarea unei instalaţii care va eficientiza sistemul centralizat de încălzire.

Accident în apropiere de Timișoara! O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat!

Accident grav în această după amiază, pe DN6, pe raza localității Izvin. O șoferiță a pierdut, într-o curbă, controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Anunţ de ultimă oră! Putin rupe 18% din Ucraina

Live text: În aceste momente, preşedintele Federaţiei Ruse face anunţul privind anexarea celor 4 regiuni ucrainene: Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.