Skip to main content

UVT, în lupta împotriva traficului de persoane!

UVT, prin Departamentul de Asistență Socială, a participat la Săptămâna prevenirii traficului de persoane, 17 – 21 octombrie 2022.

Cu ocazia marcării Zilei Europene de Luptă Împotriva Traficului de Persoane, studenții din cadrul Departamentului de Asistență Socială din cadrul Universității de Vest din Timișoara au participat la o sesiune de informare organizată de Centrul Regional Timișoara împotriva Traficului de Persoane al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane și Asociația LOGS – Grup de Inițiative Sociale.

CITEŞTE ŞI: Un mort și trei răniți în urma unui accident cumplit! Au fost implicate două mașini și un tir

Evenimentul a fost organizat în cadrul Săptămânii prevenirii traficului de persoane, în perioada 17 – 21 octombrie 2022, și a avut ca scop informarea studenților cu privire la profilul traficanților de persoane și al victimelor, riscurile și implicațiile traficului de persoane, rolul și atribuțiile asistenților sociali în ceea ce privește prevenția fenomenului și intervenția socială pentru victime, precum și cunoașterea rețelei de servicii sociale care desfășoară activități în domeniul prevenției traficului de persoane și asistența victimelor.

„Este o ocazie care permite studenților din anul I, viitori asistenți sociali, să cunoască rețeaua serviciilor sociale din comunitate și să învețe direct de la specialiști cu vastă experiență în domeniul prevenției traficului de persoane cum se derulează procesul de intervenție în cadrul unei echipe multidisciplinare care lucrează cu victimele traficului de persoane. Mulțumim partenerilor noștri, Centrul Regional Timișoara împotriva Traficului de Persoane al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane și Asociația LOGS – Grup de Inițiative Sociale pentru colaborare„, spune Loredana Trancă, coordonatorul acestui eveniment.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.