Skip to main content

USR schimbă calendarul şi locul cartierelor din Timişoara! Mută Crăciunul în mijlocul verii şi zona Lipovei, în Blaşcovici

Gafele administraţiei Fritz şi ale oamenilor noi, care au ajuns, peste noapte, directori de instituţii, se ţin lanţ.

Cel mai recent exemplu îl reprezintă contractele încheiate Casa de Cultură a Municipiului Timişoara şi comercianţii care au desfăşurat diverse activităţi economice, la Ruga Cartierului Lipovei, din data de 29 iunie.

Documentul, deşi unul oficial, care poate duce la litigii, în cazul în care una dintre părţi nu respectă termenii contractuali, este unul plin de greşeli.

Chiar de la început, comercianţii primesc informaţii contradictorii, care ridică mari semne de întrebare cu privire la profesionalismul şi seriozitatea cu care tratează lucrurile, Camelia Fetiţa (Mingansson), directorul Casei de Cultură.

Documentul menționează, initial, că Ruga Cartierului Lipovei este programată pentru 29 mai, dar, la numai câteva rânduri distanță, se specifică data de 29 iunie, cu precizarea că va fi în perioada Târgului de Crăciun.

Şefa Casei de Cultură fie nu ştie când se sărbătoreşte Naşterea Domnului, fie vrea schimbarea calendarului, astfel încât Crăciunul să fie sărbătorit când e cald afară.

Superficialitatea şi dezinteresul cu care Camelia Fetiţa (Mingansson) îşi face treaba pentru care este plătită din bani publici, continuă cu zeci de fraze copiate, cuvânt cu cuvânt, din contracte similare.

Apoi, la pagina 4, Fetiţa mai face o confuzie care denotă că nu cunoaşte absolut deloc Timişoara şi nici nu îşi dă interesul să se informeze:  înlocuieşte zona Lipovei cu zona Blaşcovici.

sursa foto: adevarul.ro

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.