Skip to main content

USR schimbă calendarul şi locul cartierelor din Timişoara! Mută Crăciunul în mijlocul verii şi zona Lipovei, în Blaşcovici

Gafele administraţiei Fritz şi ale oamenilor noi, care au ajuns, peste noapte, directori de instituţii, se ţin lanţ.

Cel mai recent exemplu îl reprezintă contractele încheiate Casa de Cultură a Municipiului Timişoara şi comercianţii care au desfăşurat diverse activităţi economice, la Ruga Cartierului Lipovei, din data de 29 iunie.

Documentul, deşi unul oficial, care poate duce la litigii, în cazul în care una dintre părţi nu respectă termenii contractuali, este unul plin de greşeli.

Chiar de la început, comercianţii primesc informaţii contradictorii, care ridică mari semne de întrebare cu privire la profesionalismul şi seriozitatea cu care tratează lucrurile, Camelia Fetiţa (Mingansson), directorul Casei de Cultură.

Documentul menționează, initial, că Ruga Cartierului Lipovei este programată pentru 29 mai, dar, la numai câteva rânduri distanță, se specifică data de 29 iunie, cu precizarea că va fi în perioada Târgului de Crăciun.

Şefa Casei de Cultură fie nu ştie când se sărbătoreşte Naşterea Domnului, fie vrea schimbarea calendarului, astfel încât Crăciunul să fie sărbătorit când e cald afară.

Superficialitatea şi dezinteresul cu care Camelia Fetiţa (Mingansson) îşi face treaba pentru care este plătită din bani publici, continuă cu zeci de fraze copiate, cuvânt cu cuvânt, din contracte similare.

Apoi, la pagina 4, Fetiţa mai face o confuzie care denotă că nu cunoaşte absolut deloc Timişoara şi nici nu îşi dă interesul să se informeze:  înlocuieşte zona Lipovei cu zona Blaşcovici.

sursa foto: adevarul.ro

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Primarul din Săcălaz, pe făraş! Preşedintele PMP îi cere demisia din partid, după un şir lung de abuzuri

Scandalurile care se ţin lanţ, în comuna Săcălaz, de lângă Timişoara, i-ar putea aduce primarului Nicu Viorel, pierderea calităţii de membru al Partidului Mişcarea Populară.

Tineri, tâlhăriţi în plină stradă, la Timişoara! Atacatorii au folosit un cuţit şi un baston telescopic

O fată în vârstă de 19 ani și un băiat de 22 de ani au fost tâlhăriţi, pe strada Gheorghe Lazăr din Timişoara, de trei indivizi care s-au năpustit asupra lor cu un baston telescopic şi cu un cuţit.

Gusturi autentice de toamnă: Zacusca proaspătă, gata de savurat la AgroVillage – USVT

Sunt în plină toamnă, perioadă cunoscută pentru farmecul ei, când natura ne răsfață cu culorile calde ale frunzelor și cu recolta sa bogată.

Pompieri atacaţi cu cuţitul, în timpul unui incendiu violent! A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor

S-a dat alarma aseară, după lăsarea întunericului, când o persoană a sunat la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor, pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins o casă din vecinătate. Incendiul a izbucnit la p locuinţă din localitatea Fiscut, judeţul Arad. unde au ajuns de urgenţă mai mulţi pompieri voluntari de la Şagu. Doar că, ajunşi […]

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.