Urmărire ca în filme, pentru că s-a dat în leagăn! Ce a pățit o femeie din Timișoara?

| Sursa de Vest | | 1 Comentariu

Incredibil, dar adevărat! O femeie de 40 de ani din Timișoara a ajuns inamicul numărul 1 al polițiștilor locali.

Totul s-a întâmplat în acest weekend, când agenții au surprins o femeie dându-se în leagăn, alături de fiul ei de 15 ani. O astfel de situație este în afara legii, echipamentele de joacă din parcuri putând fi folosite doar de copii cu vârsta de cel mult 14 ani.

„Acesta din urmă a fost avertizat verbal, dar femeia a fost condusă la biroul amenajat în parc pentru a i se aduce la cunoștință prevederile legale și a-i fi întocmit proces-verbal. Aceasta, inexplicabil și la îndemnul soțului ei prezent la fața locului, a smuls din mâna polițistului local actele de constatare a faptei și a fugit, urmărirea ei fiind obstrucționată de soț”, transmite Poliția Locală.

Agenții nu s-au lăsat și și-au anunțat colegii. Astfel că o echipă aflată în patrulare pe strada Alba Iulia a prins-o pe femeie și a amendat-o. Aceeași soartă a avut-o și soțul ei, care a primit o amendă de 3.000 de lei deoarece a împiedicat polițistul local să își îndeplinească atribuțiile de serviciu privind legitimarea și luarea măsurilor de întocmire a procesului verbal de constatare a contravenției.

Cazul femeii amendate pentru că s-a dat în leagăn nu este unul singular. Numai anul trecut au fost aplicate 268 de amenzi pentru adulții prinși că utilizau echipamente de joacă destinate copiilor, valoarea totală a sancțiunilor fiind de peste 20.000 de lei.

Polițiștii locali atrag atenția că aparatele pot fi folosite numai de copii până la vârsta de 14 ani. Acest aspect este prevăzut în HCL 371/2007, iar sancțiunile pentru cei care încalcă legea sunt între 500 și 1000 lei.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • Nu e singura, noi am luat o amenda de 250 de lei pentru ca am stat pe barnele de lemn, specific am stat, nu am vazut semnul pe care se preciza greutatea maxima admisa avand in vedere ca nu era luminata zona… cu politistul nu a fost capat, era chitit sa amendeze fiecare copil din parc care a intrat pe poarta din spre revolutiei… jenant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.