Unul din cele mai mari târguri de agricultură din Europa și-a deschis porțile!

Târgul internațional de agricultură de la Novi Sad și-a deschis porțile!

La acest eveniment a participat și o delegație de oameni de afaceri din Timiș, în indeea încheierii unor colaborări. Târgul de la Novi Sad este unul dintre cele mai mari târguri internaționale de Agricultură din Europa și a ajuns anul acesta la cea de-a 84-a ediție.

novi sad 4

Vizitatorii au putut intra în contact direct cu cei peste 1.500 de expozanți din Serbia și din alte 60 țări ale lumii, care își prezintă oferta de produse, echipamente și servicii pe spații de expunere generoase, interior – 9.000 mp și exterior – 40.000 mp.

Expozanții – producători și distribuitori, sunt grupați pe următoarele domenii și sectoare: mașini și utilaje pentru agricultură și industrie alimentară; produse agro-alimentare; ambalaje și mașini de ambalat; componente și piese de schimb pentru utilaje și mașini agricole; produse chimice pentru agricultură; sisteme de energie regenerabilă; procesare și echipamente cu efect de seră; știință aplicată și cercetare; servicii financiare, alte servicii conexe.

novi sad 10

Noutatea cu care a venit târgul în acest an a fost faptul că au fost organizate expoziții de animale, dar și o expoziție de producție ecologică, precum și organizarea unei licitații de animale unde expozanții dar și vizitatorii vor putea licita pentru achiziționarea de animale domestice de rasă.

 

novi sad 10
novi_sad_2
novi_sad_3
novi sad 4
novi_sad_5
novi_sad_6

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

Foto şi Video: Retragere cu torţe, la finalul sărbătorii de 1 Decembrie, de la Timişoara

În urmă cu puţin tim, la Timişoara s-au încheiat manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.