Skip to main content

Universitatea de Vest își prezintă oferta educațională în cadrul IUF 2023, cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud și de Est!

Universitatea de Vest din Timișoara participă la IUF 2023, cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud și de Est, cu un stand în care vizitatorii primesc cele mai concrete date despre oferta educațională.

Reprezentanți ai Departamentului pentru Relaţia cu Mediul Preuniversitar din cadrul UVT și ai Organizației Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT) le prezintă elevilor, părinților și celorlalți vizitatori profilele celor unsprezece facultăți din cadrul UVT și dau detalii despre oferta educațională pe care UVT a pregătit-o pentru admiterea de vară și toamnă, cu un total de 79 de programe de studii universitare de licență și 92 de programe de studii universitare de masterat, din 34 de domenii de studii universitare.

Universitatea de Vest din Timișoara și-a format de-a lungul timpului un profil de universitate care investește resurse pentru performanță și cunoaștere științifică. Fără să fim cea mai mare universitate din țară, și nici cea mai veche, am devenit cea mai dinamică, astfel că răspundem așteptărilor elevilor din toată țara și le acordăm cele mai bune oportunități de dezvoltare, prin programele noastre de licență, masterat sau doctorat. La IUF 2023, într-un cadru competitiv de nivel înalt, am găsit o fereastă de oportunitate cu totul aparte și un cadru prielnic pentru a le prezenta elevilor și apropiaților lor oferta noastră de programe universitare, programul special pe care l-am anunțat de curând, pentru pregătirea examenului de bacalaureat, dar și platforma de testare psiho-vocațională YTM.ro, toate acestea fiind argumente complementare pentru o viață de student cu multe împliniri, care îi așteaptă la UVT pe toți tinerii ambițioși”, spune rectorul UVT, Marilen Pirtea.

În cadrul evenimentului IUF – International University Fair 2023, Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din UVT desfășoară un atelier de consiliere, numit „O călătorie către sine”, în care consilierele în orientare școlară și profesională Antonia Olah și Andreea Moldovan prezintă câteva instrumente utile pentru dezvoltarea personală și profesională, facilitând noi incursiuni ale autocunoașterii, pentru cele mai bune decizii în alegerea carierei. Prezența UVT în cadrul evenimentului IUF 2023 la Timișoara facilitează multe schimburi de idei și date despre viața de student, pe care reprezentanții UVT le oferă vizitatorilor prezenți, elevi, studenți și apropiați ai acestora, aflați în căutarea de noi oportunități educaționale.

IUF – International University Fair, cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud și de Est, este locul în care reprezentanții și studenții celor mai cautate universități internaționale din țară și străinătate, profesioniști din peste 20 de domenii de activitate și voci influente ale domeniului se întâlnesc anual cu mii de elevi de liceu, studenți și părinți.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.