Skip to main content

Un septuagenar a lovit cu mașina o fată de 18 ani, în timp cee traversa strada, după care a părăsit locul accidentului! A fost prins ulterior de Poliție

O tânără de 18 ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada. Șoferul însă n-a oprit să vadă în ce stare este fata și și-a continuat drumul.

Accidentul s-a petrecut pe strada Mucius Scaevola din municipiul Arad.

Fata s-a prezentat la apoi la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean pentru investigații suplimentare. Aici le-a povestit medicilor ce a pățit, iar aceștia au alertat imediat Poliția.

Polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați, în după-amiaza zilei de 19 ianuarie a.c., despre faptul că, la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, s-a prezentat o tânără de 18 ani, din Zădăreni, care a declarat cadrelor medicale că ar fi fost acroșată de un autoturism pe str. Mucius Scaevola, din municipiu. După incident, autoturismul și-a continuat deplasarea, existând date aproximative despre marca și culoarea autoturismului”, transmite IPJ Arad.

După aproximativ două ore, a fost identificat autoturismul și conducătorul auto, în persoana unui septuagenar din Arad.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.