Skip to main content

Un nou scandal în PNL Timiş! Neoprotestanţii, revoltaţi că nu au prins niciun loc eligibil în Consiliul Local Timişoara şi în Consiliul Judeţean Timiş

Liberalii şi-au desemnat candidaţii precum şi ordinea pe listele pentru Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş.

Aşa cum era de aşteptat, pe primele locuri sunt oameni care i-au fost loiali lui Nicolae Robu sau care, cel puţin în spaţiul public, nu şi-au exprimat vreo nemulţumire.

Excepţie face Cosmin Tabără, actual viceprimar al oraşului, care a avut câteva schimburi de replici cu Robu, pe tema capacităţii Stadionului Lego şi care este pe locul doi la Consiliul Local Timişoara.

Iată lista completă pentru Consiliul Local Timişoara:

 1. Dan Diaconu

2. Cosmin Tabără

  3. Simion Moşiu

  4. Adrian Lulciuc

  5. Lorenzo Barabas

  6. Sandu Ştefan

  7. Silvia Chiţac

  8. Alin Bătrân

  9. Ovidiu Găină

  10. Olimpia Oprea

   La CJT, lista este deschisă de Marin Popescu, urmat de Mihaela Calescu şi Lucian Blaga care şi în prezent sunt consilieri judeţeni.

   Printre candidaţii cu şanse reale să câştige un fotoliu de consilier judeţean se numără şi actualul primar din Făget, Marcel Vram, dar şi Alin Popoviciu, proaspăt reprimit în PNL, după mazilirea lui Alin Nica.

   Lista pentru Consiliul Judeţean:

   1. Marin Popescu

   2. Mihaela Calescu

   3. Lucian Blaga

   4. Marcel Avram

   5. Ciprian Bogdan

   6. Nicolae Bitea

   7. Alin Popoviciu

   8. Andrei Coteţiu

   9. Cosmin Costa

    Componenţa celor două liste a stârnit un val de nemulţumiri în partid, mai ales în rândul neoprotestanţilor, care deşi reprezintă o comunitate numeroasă la nivel de judeţ, nu se regăsesc pe locurile eligibile.

    Supărarea lor este cu atât mai mare cu cât, în mandatele anterioare au avut cel puţin un reprezant în Consiliul Local Timişoara şi în Consiliul Judeţean Timiş.

    Distribuie pe rețele de socializare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


    Alte articole

    Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
    Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
    În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
    Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
    Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.