Un copil de numai 13 ani a băgat toată poliția în alertă! Ce a făcut?

Polițiștii din toată țara au fost în alertă din cauza unui minor de 13 ani.

Copilul din Timiș a fugit de sânul familiei, sâmbătă, 18 februarie, iar o zi mai târziu a fost dat în urmărire națională de către polițiști. Minorul a fost găsit însă, rapid de oamenii legii din județul Caraș-Severin.

”Ieri, poliţiştii Secției Rurale 10 Oțelu Roșu au depistat un minor, dat în urmărire națională de către I.P.J.Timiș. La data de 19 februarie a.c., poliţiştii Secției Rurale 10 Oțelu Roșu au depistat pe raza localității Glimboca un minor de 13 ani, care a încercat să se sustragă controlului”, spun reprezentanții IPJ Caraș-Severin. 

Polițiștii spun că minorul ar fi plecat voluntar de la domiciliu din data de 18 februarie, fiind dat în urmărire la nivel național din 19 februarie de către I.P.J. Timiș.

Băiatul a fost încredințat familiei, de către polițiști.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.