Skip to main content

Un copil de 5 ani, dispărut în Germania, depistat de polițiștii de frontieră timișeni, la Cenad!

Polițiștii de frontieră timișeni au depistat un copil de cinci ani, dat dispărut de autoritățile din Germania.

În noaptea de luni spre marți, în urma unui control pe sensul de intrare în țară, prin vama Cenad, polițiștii de frontieră au depistat copilul de cetăţenie germană, în vârstă de 5 ani, care figura în bazele de date ca fiind dispărut.

Copilul era în mașină cu bunica sa, o femeie de 53 de ani din Serbia.

Conform polițiștilor, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că minorul era semnalat ca fiind dispărut, alertă emisă de către autorităţile din Germania.

Copilul a fost încredinţat reprezentanţilor DGASPC Timiș, urmând ca la finalizarea cazului să fie luate măsurile legale ce se impun.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.