Skip to main content

Umilit de PSD, primarul din Remetea Mare face pasul spre PNL! Cu ce alte achiziții se laudă președintele liberalilor din Timiș?

Ilie Golubov, edilul comunei Remetea Mare vrea un nou mandat în fruntea localității, iar dacă Partidul Social Democrat, din care face parte, l-a tras pe linie moartă, face pasul spre PNL.

Anunțul a fost făcut în această dimineață de președintele liberalilor din Timiș, care spune că și alți primari vor veni în partid, în următoarele zile.

„Primarul din Remetea Mare și echipa sa s-au alăturat PNL Timiș pentru alegerile locale din acest an. PNL Timiș construiește o echipă de profesioniști, persoane recunoscute public pentru calitățile lor în administrație sau în mediul privat. Deciziile de întregire a echipei au fost și vor rămâne în limitele decenței, fără spectacole mediatice, din rațiuni de bun simț în politică”, spune Alin Nica.

Pe data de 24 februarie, Golubov a fost umilit de conducerea PSD Timiș, atunci când a fost adus într-o conferință de presă, alături de viceprimarul comunei, Cosmin Chira, de la USR, pe care Alfred Simonis l-a prezentat ca fiind candidatul social democraților la Primăria Remetea Mare.

Pe de altă parte, Ilie Golubov are grave probleme de imagine, după ce, în anul 2020, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru fals intelectual în formă continuată.

Acesta însă nu este singurul primar racolat de PNL, certat cu legea.

Nicu Viorel, edilul din Săcălaz, cu racolarea căruia se laudă Alin Nica, este cercetat penal pentru abuz în serviciu.

„Ilie Golubov nu este primul primar care decide să se alăture PNL Timiș. Sunt alături de noi primarul comunei Giarmata, Claudiu Mihălceanu, primarul comunei Săcălaz, Nicu Viorel, și primarul comunei Otelec, Silvia Fechete, iar în următoarea perioadă vor mai veni și alți primari și viceprimari de la alte partide, aleși locali cu care ne aflăm în discuții”, mai spune Nica, președintele PNL Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.