Skip to main content

Ultimele zile în care îți poți plăti impozitele și taxelele locale cu reducere de 10%! Poți beneficia de bonificație, inclusiv luni

Sunt ultimele zile în care timişorenii care îşi achită integral impozitele pentru anul în curs, plătesc cu 10% mai puţin.

Plata impozitului pe clădiri, teren sau asupra mijloacelor de transport se poate face atât online, cât și fizic la casieriile din incinta sediului DFMT de pe strada Aristide Demetriade nr.1 (incinta Iulius Town) sau la oficiile poștale din oraș.

Pentru cei care optează pentru plata în regim online, cont.primariatm.ro este adresa la care fiecare timișorean se poate conecta pentru a-și achita impozitele.

Pentru acest an, taxele şi impozitele locale au fost majorate cu 13,8%, rata inflaţiei, şi s-a păstrat bonificaţia de 10 procente, pentru cei care îşi achită integral dările către bugetul local, în primul trimestru.

Pentru că 31 martie este duminică, reducerea de 10% se aplică și în prima zi a lunii aprilie.

Până acum, peste 200.000 de timişoreni şi-au achitat dările către bugetul local, iar dintre aceştia, 50% au ales plata online.

În urmă cu două săptămâni, suma adunată din taxe şi impozite era de peste 57 de milioane de lei, cea mai mare valoare, de 33,3 milioane, reprezentând impozitul pe clădiri.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.