Skip to main content

Ultimele ore în care puteţi profita de o plimbare cu vaporaşul pe Bega! Ambarcaţiunile vor fi scose de pe traseu până la primăvară

Începând de mâine, cele 7 nave de pasageri ce navighează pe Canalul Bega, vor andoca pe platforma special amenajată în Depoul Dâmbovița.

Acestea vor fi supuse unor lucrări de mentenanță și vor reveni pe apă în primăvara anului viitor, cel mai probabil în luna martie.

Astăzi este însă, ultima zi de operare a vaporașelor înainte de suspendarea sezonieră.

În 2023, peste 200.000 de timișoreni și turiști au folosit vaporașele STPT drept transport public sau pentru plimbări de agrement.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.