Skip to main content

Turneul final al Cupei României la futsal se joacă din nou la Timișoara!

Timișoara găzduiește turneul final al Cupei României la futsal, prima dată după 7 ani.

Gazda turneului final a ajuns în premieră în faza semifinalelor, după ce în ultimele două sezoane s-a oprit în optimi, respectiv sferturi de finală.

CFR-ul s-a calificat în Final Four după ce în optimi a învins cu 5-1 pe Keresztegy Remetea, iar în faza precedentă a întrecerii a învins la limită, 3-2, pe FK Odorheiu Secuiesc.

În 2017, Informatica Timișoara învingea în penultimul act tot o reprezentantă a Ardealului, City’us Târgu Mureș, pentru ca apoi să învingă în ultimul act pe Autobrgamo Deva.

CFR va juca împotriva Mausoleului Mărășești, echipă pe care a învins-o în această stagiune, cu 5-3 în deplasare, respectiv 6-2 în propria sală.

La Final Four-ul stagiunii 2023-2024, participă și deținătoarea trofeului, CSM Deva, alături de alte trei echipe (Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, Mausoleul Mărășești și CFR Timișoara), care se află în premieră în această fază a competiției.

CSM Deva

A ajuns în această fază a competiției după ce a învins cu 9-4 pe Futsal Ceahlăul Piatra Neamț în optimile de finală, iar în faza sferturilor a trecut cu 6-3 de campioana United Galați.

Hunedorenii vor întâlni în semifinale pe Sepsi Sic Sfantu Gheorghe. În partidele disputate în această stagiune în campionat, CSM Deva s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Sepsi, în timp ce în retur, în propria sala, a câștigat la limita, 3-2.

Sepsi SIC Sfantu Gheorghe

Echipa din Sfântu Gheorghe a ajuns la turneul final al Cupei României după ce a trecut cu 8-2 de Korondy Junior Corund în optimi. În faza sferturilor a învins tot o echipă de liga secundă, Inter Gheorghieni, cu scorul de 3-1.

Sepsi este a doua reprezentantă a orașului Sfântu Gheorghe, care ajunge în semifinalele Cupei României, după Spicom. Această formație a evoluat în penultimul act al competiției knock-out în urmă cu 10 ani, când a ajuns în finală după ce a învins în dublă manșă, 6-5, respectiv 9-1, pe Futsal Klub Odorheiu Secuiesc.

Mausoleul Mărășești

Echipa din Vrancea este și ea la prima prezență la turneul final al Cupei României. Mausoleul a ajuns în semifinale după ce a învins în optimi cu 5-0 fosta prim divizionară Clujana Cluj. În sferturile întrecerii, Mărășeștiul a învins cu 5-1 pe CSM Târgu Mureș.

Gruparea din Mărășești este a doua reprezentantă a Vrancei care joacă o semifinală de Cupa. Prima a fost CSM Focsani în stagiunea 2010-2011, când în penultimul act această formație pierdea cu 6-2 în deplasare în fața lui CSM Târgu Mureș, iar în meciul de acasă  era învinsă cu 4-1.

Turneul Final al Cupei României din acest an va avea loc în 2 și 3 aprilie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.