Skip to main content

Tupeul fără margini al unui taximetrist! A urcat cu mașina pe pârtia de schi, pentru a-și crește profit!

Comoditatea clientului și dorința unui taximetrist de a câștiga cât mai mulți bani au fost aspru sancționate de jandarmii montani, care au aplicat o mendă de 1.000 de lei unui șofer care a urcat cu mașina în yona pârtiei de schi de la Muntele Mic.

Bărbatul de la volan a ignorat toate indicatoarele care interzic accesul auto în zonă dar mai ales faptul că punea în pericol viața turiștilor și pe a clientului său.

CITEȘTE ȘI: Sute de investigații gratuite în Ambulatoriul Spitalului Clinic CF Timișoara. Pacienții au nevoie doar de un bilet de trimitere de la medicul de familie

Când a fost prins de jandarmii montani, bărbatul a recunoscut că a făcut-o pentru bani.

Însă, în loc să își rotunjescă veniturile, acum este bun de plată, pentru că trebuie să își achite amenda.

„<<Cu cât îl duc mai departe pe client, cu atât este mai profitabil pentru mine…>> Acesta a fost răspunsul oferit de un șofer de taxi,  atunci când a fost surprins în zona pârtiei de schi, din stațiunea Muntele Mic. Jandarmii montani au surprins un conducător auto, care a ignorat indicatoare care restricționează accesul autoturismelor în zona pârtiilor de schi și a pătruns în zona de agrement a stațiunii cu masina, motivând faptul că desfășoară activități în regim de taxi și că are dreptul de a-și lăsa clienții oriunde. Jandarmii montani l-au sancționat  contravențional cu suma de 1000 de lei și i-au impus să scoată mașina din zona pârtiei de schi pentru evitarea oricărui eveniment nedorit. Este important să înțelegem că pârtiile de schi sunt destinate exclusiv sporturilor de iarnă, iar utilizarea acestora în alte scopuri pot pune în pericol viața și intergritatea celor care practică aceste sporturi de iarnă”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Caraș-Severin.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.