Skip to main content

Tupeul fără margini al unui taximetrist! A urcat cu mașina pe pârtia de schi, pentru a-și crește profit!

Comoditatea clientului și dorința unui taximetrist de a câștiga cât mai mulți bani au fost aspru sancționate de jandarmii montani, care au aplicat o mendă de 1.000 de lei unui șofer care a urcat cu mașina în yona pârtiei de schi de la Muntele Mic.

Bărbatul de la volan a ignorat toate indicatoarele care interzic accesul auto în zonă dar mai ales faptul că punea în pericol viața turiștilor și pe a clientului său.

CITEȘTE ȘI: Sute de investigații gratuite în Ambulatoriul Spitalului Clinic CF Timișoara. Pacienții au nevoie doar de un bilet de trimitere de la medicul de familie

Când a fost prins de jandarmii montani, bărbatul a recunoscut că a făcut-o pentru bani.

Însă, în loc să își rotunjescă veniturile, acum este bun de plată, pentru că trebuie să își achite amenda.

„<<Cu cât îl duc mai departe pe client, cu atât este mai profitabil pentru mine…>> Acesta a fost răspunsul oferit de un șofer de taxi,  atunci când a fost surprins în zona pârtiei de schi, din stațiunea Muntele Mic. Jandarmii montani au surprins un conducător auto, care a ignorat indicatoare care restricționează accesul autoturismelor în zona pârtiilor de schi și a pătruns în zona de agrement a stațiunii cu masina, motivând faptul că desfășoară activități în regim de taxi și că are dreptul de a-și lăsa clienții oriunde. Jandarmii montani l-au sancționat  contravențional cu suma de 1000 de lei și i-au impus să scoată mașina din zona pârtiei de schi pentru evitarea oricărui eveniment nedorit. Este important să înțelegem că pârtiile de schi sunt destinate exclusiv sporturilor de iarnă, iar utilizarea acestora în alte scopuri pot pune în pericol viața și intergritatea celor care practică aceste sporturi de iarnă”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Caraș-Severin.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.