Skip to main content

Tren cu călători, în flăcări! Zeci de oameni evacuaţi, de urgenţă

S-a dat alarma, în această după-amiază, când pompierii timişeni au fost solicitaţi să intervină de urgenţă, pentru lichidarea incendiului care a izbucnit la un tren cu călători.

Este vorba despre un automotor în care erau aproximativ 60 de persoane şi care, în momentul în care au izbucnit flăcările, staţiona în Gara Hodoni.

„A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și au fost trimise la locul evenimentului două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La locul intervenției a fost alocată o ambulanță SAJ.
În sprijinul pompierilor a intervenit SVSU Satchinez”
, transmite ISU Timiş.

Trenul se deplasa pe ruta Satchinez-Periam, iar în momentul în care au observat flăcările de la compartimentul motor şi fumul dens călătorii au coborât imediat, în siguranţă.

Astfel, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au reuşit să stingă focul, înainte ca acesta să se extindă.

„La sosirea la locul interventiei, s-a constatat că incendiul se manifesta cu degajări de fum la compartimentul motor. S-au autoevacuat în siguranță aproximativ 60 de persoane, fără a necesita îngrijiri medicale. Pompierii au intervenit pentru lichidare și evacuarea fumului din vagon”, mai spun cei de la ISU Timiş.

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.