Skip to main content

Trei turiști s-au RĂTĂCIT pe munte, la Băile Herculane

Acțiune de urgență a salvamontiștilor din Băile Herculane, în miez de noapte! Aceștia au avut o misiune extrem de dificilă după ce trei turiști din Arad s-au rătăcit pe munte, într-o zonă cunoscută ca fiind periculoasă.

Este vorba despre Peretele Șoimului, zonă extrem de îndrăgită de alpiniști. Deși aveau pregătire în acest domeniu, cei trei tineri din Arad au rătăcit poteca de întoarcere la baza peretelui.

Conform jurnaliștilor de la InfoCS.ro, aceștia au ajuns într-o zonă deosebit de accidentată cu pereţi de stâncă verticali, prăpăstii de zeci de metri şi poteci foarte înguste.  Fiind și noapte, n-au mai reușit să se descurce și au sunat după ajutoare.

Astfel, salvamontiștii au pornit la drum în jurul orei 00.00. Din fericire, i-au găsit pe cei trei la timp și i-au ghidat spre baza muntelui, acești ajungând acolo teferi și nevătămați.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.