Skip to main content

Trei copii cu vârste între 2 și 11 ani, dar și mama lor, au ajuns la spital, în urma unui accident!

Accident grav în această după amiază! Două autoturisme în care se aflau șase persoane, au fost implicate.

Accidentul s-a petrecut pe DN57, pe raza localității Liborajdea, județul Caraș-Severin.

În urma impactului dintre cele două mașini, patru persoane au fost rănite. Este vorba despre o mamă și trei copii cu vârste cuprinse între 2 și 11 ani. Cu toții au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Intervenție la un eveniment rutier pe DN57, localitatea Liborajdea, în care au fost implicate 2 autoturisme. Au acționat 1 echipaj de la Secția de Pompieri Moldova Nouă, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și 1 echipaj SAJ CS. În autoturismele implicate în accident se aflau 6 persoane, dintre care 3 copii și mama acestora, cu traumatisme și excoriații, au fost transportați la Spitalul Orășenesc Moldova Nouă. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului”, transmite ISU Caraș-Severin.

Polițiștii cărășeni au deschis un dosar penal în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili modul în care s-a petrecut accidentul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.