Skip to main content

Trei adolescenți, dispăruți fără urmă dintr-o casă familială! Dacă i-ai văzut sună la 112

Poliția e în alertă, după ce trei adolescenți au dispărut fără urmă dintr-o casă de tip familial. Cei trei au fost dați în urmărire națională.

Alarma s-a dat seara trecută, în jurul orei 19.00. O angajată a Rețelei de Case Familiale Orăștie a sunat la 112 și a anunțat faptul că trei tineri au părăsit instituția fără acordul educatorilor, în jurul orei 18.00.

Este vorba despre Răzvan – Ion Panți, în vârstă de 17 ani, din Orăștie, Irina –Antonela Doghi, în vârstă de 16 ani, din municipiul Vulcan și Larisa-Alexandra Codoba, în vârstă de 17 ani, din Lupeni. Cei trei adolescenți au mai plecat și în trecut din Rețeaua de Case Familiale.

La momentul plecării din instituție, Panți Răzvan-Ion (foto 1) purta trening alb, geacă de culoare negru și încălțăminte de culoare albă. Băiatul are următoarele semnalmente: înălțime 1.80 m, greutate 75 kg., păr șaten închis, ochi albaștri. 

Doghi Irina-Antonela (foto 2) purta bluză sport culoare negru și roșu, pantaloni de culoare neagră, încălțăminte din pânză. Ea are următoarele semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 60 kg., păr șaten-roșcat, ochi căprui.

Codoba Larisa –Alexandra (foto 3) purta o vestă de culoare roz, blugi de culoare albastră, încălțăminte de culoare albă. Fata are următoarele semnalmente: înălțime 1,55 m., greutate 50 kg., păr roșcat, ochi căprui.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanelor, care au fost date în urmărire națională. Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii minorilor să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, transmite IPJ Hunedoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.