Skip to main content

Traseele mijloacelor de transport în comun, modificate din cauza filmărilor unui serial TV

Societatea de Transport Public Timișoara modifică traseele mijloacelor de transport în comun, în acest weekend, din cauza filmărilor ce vor avea loc în oraș, pentru un nou serial TV.

Astfel, sâmbătă, în data de 31.03.2018, între orele 07:30 și 17:30, circulația se va închide pe bd. General Ion Dragalina, între str. Gării și bd. Regele Carol I, fiind afectate liniile 1, 8 și 9 de tramvai și linia 3/Expres 3 de autobuz.

Vor fi modificări după cum urmează:

liniile 1 și 8 de tramvai vor circula de la bd. Regele Carol I la Dâmbovița pe traseul bd. Regele Carol I – str. Preyer – str. Ion Barac – buclă Dâmbovița și retur;

linia 9 de tramvai va întoarce în buclă Dâmbovița;

linia de autobuz 3/Expres 3 va circula pe traseul obișnuit pe Splaiul Nicolae Titulescu – bd. General Ion Dragalina, iar la solicitarea Poliției Locale, pentru perioade scurte de timp, autobuzul va circula deviat pe sensul spre Gara de Nord pe Splaiul Nicolae Titulescu – str. Jiul;- bd. Republicii, celălalt sens nu va fi modificat.

CITEȘTE ȘI: Continuă controalele pe mijloacele de transport în comun! Ce linii sunt vizate?

Legătura între Gara de Nord și traseele liniilor de tramvai 1, 8 și 9 se va face cu un autobuz care va avea următorul traseu: Piața Mocioni – bd. Regele Carol I (pe platforma liniei de tramvai) – bd. Iuliu Maniu – str. Pop de Băsești – str. Gării – bd. Republicii – Piața Regina Maria – bd. Republicii – str. Gării – str. Pop de Băsești – bd. Iuliu Maniu – bd. Regele Carol I (între str. Văcărescu și bd. General Ion Dragalina va circula pe platfoma liniei de tramvai – bd. General Ion Dragalina – bd. 16 Decembrie 1989 – sens giratoriu Mocioni).

Duminică, în data de 01.04.2018, între ora 07:30 și 17:30, circulația va fi închisă pe bd. 16 Decembrie 1989, str. Gheorghe Doja, Splaiul Tudor Vladimirescu și Pod Traian, urmând a fi modificate traseele liniilor 1, 2, 7 și 8 de tramvai, precum și liniile de autobuz 33, 33barat, Expres 3 și Expres 7. 

CITEȘTE ȘI: Accident grav, pe o șosea din Timiș! Cinci persoane au fost rănite! A fost nevoie de descarcerare

Astfel, modificările vor fi după cum urmează:

liniile de tramvai 1 și 2 vor fi deviate de la Piața 700 pe str. Brediceanu – bd. Cetății – buclă Torontal și retur;

linia 7 de tramvai va circula pe traseul buclă Dâmbovița – str. Ana Ipătescu – str. Victor Hugo;- str. Drubeta – bd. Liviu Rebreanu – buclă AEM și retur;

linia 8 va circula de la Gara de Nord – bd. General Ion Dragalina – bd. Regele Carol I – str. Preyer – str. Ion Barac – bd. Dâmbovița – bd. Liviu Rebreanu – buclă AEM și retur;

– liniile de autobuz 33, 33barat și Expres 7 vor întoarce în Piața Mocioni;

– linia de autobuz Expres 3 va circula deviat de la bd. Vasile Pârvan – str. 20 Decembrie 1989 – bd. Ferdinand I – bd. 16 Decembrie 1989 – Splaiul Nicolae Titulescu.

Legăturile între traseele descoperite vor fi asigurate cu microbuze pe următorul traseu: Banatim – 1 Decembrie 1918 – Piața Bălcescu – str. Ciprian Porumbescu – str. Brâncoveanu – bd. 16 Decembrie 1989 – Piața Mocioni – bd. Regele Carol I – bd. General Ion Dragalina – str. Brâncoveanu – str. Ciprian Porumbescu – Piața Bălcescu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.

Îţi doreşti un job la înălţime? Acum e şansa ta! HiSky angajează piloți și însoțitori de zbor

Compania aeriană HiSky a lansat un proces de recrutare extins pentru piloți și însoțitori de bord, deschizând oportunități pentru candidații cu diverse niveluri de experiență.

Prima sentinţă definitivă în războiul dintre primarul Timişoarei şi proprietarii de terase de pe malul Begăi

Primăria Timișoara a câștigat definitiv procesul împotriva reprezentanților Terasei „Boss”, asupra cărora au fost dispuse măsuri de demolare a construcțiilor ilegale care ocupă domeniul public.

FOTO Ți se întoarce stomacul pe dos! Alte două restaurante din Timișoara închise de OPC, în urma unor controale

Gândaci, mizerie de nedescris și produse neconforme! Sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de inspectorii OPC în urma controalelor la două restaurante din Timișoara.

VIDEO: Munţi de gunoaie, într-o comună de lângă Timişoara! Locuitorii spun că se sufocă, iar primarul ridică din umeri

Comuna Săcălaz  este sufocată de rampele ilegale de gunoi care se întind pe zeci de hectare şi unde sunt aruncate peturi, sticle, deșeuri menajere, materiale de construcții, cauciucuri şi ambalaje de tot felul.

A fost stabilită data festivalului Neversea 2024! Vezi aici când va avea loc şi cât costă biletele

Porțile festivalului Neversea se vor redeschide în vara anului 2024 pentru cea de-a șasea ediție a evenimentului, care promite să aducă energia, culoarea și răsărituri de neuitat pe plaja din Constanța.