Traian Stancu, arătat cu degetul! Nu ştie să utilizeze calculatorul şi îşi urmăreşte propriile interese

| Sursa de Vest | | 1 Comentariu

Conducerea ALDE Timiş iese la atac, după ce membrii excluşi din partid au lansat acuzaţii grave.

Într-un comunicat de presă transmis de Departamentul de Comunicare, reprezentanţii partidului răspund punctual la fiecare problemă ridicată de contestatari.

“În ceea ce privește acuzele pentru neexistența chitanțelor pentru plata cotizațiilor lui Sorin Karagena, Nistor Pavel Geană și Traian Stancu, precizăm că actele doveditoare se află în contabilitatea partidului și pot fi probate. Legat de acuzele privind finanțarea campaniei electorale din 2016, campanie la care cei mai sus menționați au fost candidați, există documente doveditoare care atestă respectarea prevederilor legale. Controlul AEP la sediul ALDE Timiș, efectuat în luna martie 2018, confirmă cele relatate mai sus”, transmite ALDE Timiş.

CITEŞTE ŞI: Bătaie în hipermarket! O clientă nemulţumită a luat-o la palme şi pumni pe una dintre angajate

În plus, cei din ALDE spun că principalul motiv care a dus la excluderea lui Traian Stancu, Nistor Geană şi Sorin Karagena îl reprezintă neplata cotizaţiei.

Pe lângă asta, lui Geană i se reproşează lipsa de activitate ca şi consilier judeţean dar şi pe linie politică.

Acuzaţiile cele mai grave i se aduc însă lui Traian Stancu, cel care a ocupat şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

CITEŞTE ŞI: Război total în ALDE Timiș! Președintele organizației, pus la zid de membrii excluși din partid

“Acesta nu are habar nici în zi de astăzi despre ce înseamnă obligațiile și prevederile statutului ALDE dar nici despre ce înseamnă respectarea legii. Ce am putea să-i cerem unuia care ia un spor de 25% pentru accesarea de fonduri europene dar nu știe nici ce măsuri sunt disponibile pentru accesarea banilor, motivul fiind simplu de înțeles: Traian Stancu nu știe de fapt să folosească, în 2019, nici computerul. Dovadă e și faptul că acestuia i-a fost comunicată radierea pe cale oficială (email, poștă) dar spune că a aflat de la portar (…) Traian Stancu nu a avut nicio realizare pentru cetățenii județului Timiș, în schimb, în tot acest timp, interesele personale au primat”, mai transmite conducerea ALDE Timiş.

Legat de afirmaţiile lui Stancu cum că nu şi-ar fi primit banii investiţi în campanie, foştii colegi de partid îi răspund în aceeaşi notă ironică.

Ei spun că îl pot învăţa cum să îşi verifice contul bancar, pentru a vedea că sumele respective i-au fost virate.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • Niște penibili care nu știu cum sa scape cu basmaua curata. Ați fost prinși la furat și trebuie sa răspundeți! Va conduce un portar de hotel și asta se vede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.