Skip to main content

Tragedie, în zorii zilei! O bătrână a murit arsă de vie, în propria locuinţă

S-a dat alarma, în această dimineaţă, când un martor a sunat la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor, după ce a văzut o casă cuprinsă de flăcări.

Incendiul a izbucnit la un imobil din Mărăuş, judeţul Arad, iar la sosirea echipajelor de intervenţie, focul se manifesta violent la nivelul unei încăperi care era inundată de un fum gros şi înecăcios.

În paralel cu acţiunea de lichidare a flăcărilor, pompierii au început şi căutarea posibilelor victime.

CITEŞTE ŞI: Călătorie spre viitor! Proiectul care ar putea revoluţiona transportul în comun, declarat câştigător, la o competiţie pe teme inovatoare

Din păcate, au descoperit trupul carbonizat al unei femei de 72 de ani, proprietara casei.

De asemenea, echipele de salvare au găsit şi un bărbat de 52 de ani, care suferise mai multe arsuri la nivelul feţei şi al mâinilor.

Acesta era conştient şi cooperant, a primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care a fost transportat la spital, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.