TRAGEDIE fără margini! O femeie a fost ucisă chiar în fața casei

Tragedie într-o localitate timișeană! O femeie a fost omorâtă chiar în fața casei.

O femeie de 49 de ani din localitatea Știuca a murit luni seara, după ce a fost lovită de o mașină, iar șoferul vinovat în loc să îi acorde primul ajutor și-a continuat drumul fără nicio ezitare. Femeia și-a dat ultima suflare în stradă, chiar în fața casei.

Două persoane au asistat la întreg evenimentul și au alertat imediat autoritățile. Martorii spun că mașina care a lovit femeie este una de teren și chiar au dat polițiștilor și numărul de înmatriculare. Oamenii legii au găsit imediat șoferul vinovat, tot în localitatea respectivă, iar când a fost luat la întrebări acesta a încercat să-i convingă pe polițiști că mașina este lovită mai demult. Acesta a fost dus la audieri, iar pentru fuga de la locul accidentului, omor din culpa și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii ar putea propune arestarea individului.

 

(sursa foto: lugojinfo.ro)

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.