Skip to main content

TRAGEDIE fără margini! O femeie a fost ucisă chiar în fața casei

Tragedie într-o localitate timișeană! O femeie a fost omorâtă chiar în fața casei.

O femeie de 49 de ani din localitatea Știuca a murit luni seara, după ce a fost lovită de o mașină, iar șoferul vinovat în loc să îi acorde primul ajutor și-a continuat drumul fără nicio ezitare. Femeia și-a dat ultima suflare în stradă, chiar în fața casei.

Două persoane au asistat la întreg evenimentul și au alertat imediat autoritățile. Martorii spun că mașina care a lovit femeie este una de teren și chiar au dat polițiștilor și numărul de înmatriculare. Oamenii legii au găsit imediat șoferul vinovat, tot în localitatea respectivă, iar când a fost luat la întrebări acesta a încercat să-i convingă pe polițiști că mașina este lovită mai demult. Acesta a fost dus la audieri, iar pentru fuga de la locul accidentului, omor din culpa și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii ar putea propune arestarea individului.

 

(sursa foto: lugojinfo.ro)

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.