Skip to main content

Tragedie, după inundaţiile puternice! Un bătrân a fost ucis de viitură, iar patru persoane, printre care şi un copil, au rămas blocate în mijlocul apelor

Viitura care a măturaz zeci de gospodării din judeţul Arad a ucis un bărbat de 74 de ani, al cărui trup neînsufleţit a fost găsit după ce apele s-au mai retras.

Omul a fost găsit în gradina casei, din localitatea Brazii, grav afectată de inundaţiile puternice.

CITEŞTE ŞI: Victimă încarcerată, după ce o maşină a căzut în râpa de pe marginea drumului!

„Din primele verificări, s-a stabilit că este vorba de un bărbat de 74 de ani, din localitatea Brazii. Cercetarea la fața locului a stabilit că nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului, trupul nu prezintă urme de violență. Victima ar fi fost surprinsă în gospodăria sa, de viitură. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului și luarea măsurilor de urmare”, transmite IPJ Arad.

Cu puţin timp înainte de găsirea cadavrului, o maşină în care erau patru persoane, printre care şi un copil, a rămas blocată în mijlocul apei care a înghiţit şoseaua.

Oamenii au fost salvaţi cu ajutorul unui buldoexcavator, după care autoturismul a fost tracta într-o zonă sigură.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.