Skip to main content

Tragedie, după inundaţiile puternice! Un bătrân a fost ucis de viitură, iar patru persoane, printre care şi un copil, au rămas blocate în mijlocul apelor

Viitura care a măturaz zeci de gospodării din judeţul Arad a ucis un bărbat de 74 de ani, al cărui trup neînsufleţit a fost găsit după ce apele s-au mai retras.

Omul a fost găsit în gradina casei, din localitatea Brazii, grav afectată de inundaţiile puternice.

CITEŞTE ŞI: Victimă încarcerată, după ce o maşină a căzut în râpa de pe marginea drumului!

„Din primele verificări, s-a stabilit că este vorba de un bărbat de 74 de ani, din localitatea Brazii. Cercetarea la fața locului a stabilit că nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului, trupul nu prezintă urme de violență. Victima ar fi fost surprinsă în gospodăria sa, de viitură. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului și luarea măsurilor de urmare”, transmite IPJ Arad.

Cu puţin timp înainte de găsirea cadavrului, o maşină în care erau patru persoane, printre care şi un copil, a rămas blocată în mijlocul apei care a înghiţit şoseaua.

Oamenii au fost salvaţi cu ajutorul unui buldoexcavator, după care autoturismul a fost tracta într-o zonă sigură.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.