Skip to main content

Trafic închis, în mai multe zone ale oraşului! Vezi aici ce străzi trebuie să ocoleşti, săptămâna viitoare

La solicitarea operatorilor care prestează activități de reparații sau investiții, Comisia de Circulație a aprobat o serie de închideri și restricții ale traficului, necesare pentru efectuarea  lucrărilor.

Astfel, de mâine până joi, inclusiv, se extinde avizul de închidere a traficului rutier pe str. Transilvania, de la str. Pogonici, la str. Vulturilor (inclusiv intersecția dintre str. Transilvania și str. Vulturilor) și pe str. Vulturilor, până la intersecția cu Calea Șagului.

Restricțiile se aplică în intervalul orar 7:00 – 19:00 şi sunt necesare, anunţă Primăria Timişoara, pentru efectuarea lucrărilor destinate finalizării pistei de biciclete pe traseul Crizantemelor – Transilvania – Vulturilor;

De marţi, timp de o lună, mai exact până pe data 17 noiembrie, traficul rutier va fi închis pe str. Bârzava, tronsonul cuprins între intersecția cu str. Taborului și str. Ioan Negulici.

În perioada 19 octombrie – 1 decembrie,  se restricționează circulaţia pe str. Lugojului, tronsonul cuprins între str. Tibiscum – str. Renașterii, pentru executarea lucrărilor la rețelele de apă și canalizare.

De vineri, 20 octombrie până în prima zi a lunii decembrie se va închide traficul rutier şi pe strada Balta Verde pentru efectuarea unor lucrări la reţeaua de canalizare.

Şoferii sunt sfătuiţi să se înarmeze cu multă răbdare atunci când pornesc la drup şi să îşi caute din timp rute alternative.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.