Skip to main content

Trafic închis, în mai multe zone ale oraşului! Vezi aici ce străzi trebuie să ocoleşti, săptămâna viitoare

La solicitarea operatorilor care prestează activități de reparații sau investiții, Comisia de Circulație a aprobat o serie de închideri și restricții ale traficului, necesare pentru efectuarea  lucrărilor.

Astfel, de mâine până joi, inclusiv, se extinde avizul de închidere a traficului rutier pe str. Transilvania, de la str. Pogonici, la str. Vulturilor (inclusiv intersecția dintre str. Transilvania și str. Vulturilor) și pe str. Vulturilor, până la intersecția cu Calea Șagului.

Restricțiile se aplică în intervalul orar 7:00 – 19:00 şi sunt necesare, anunţă Primăria Timişoara, pentru efectuarea lucrărilor destinate finalizării pistei de biciclete pe traseul Crizantemelor – Transilvania – Vulturilor;

De marţi, timp de o lună, mai exact până pe data 17 noiembrie, traficul rutier va fi închis pe str. Bârzava, tronsonul cuprins între intersecția cu str. Taborului și str. Ioan Negulici.

În perioada 19 octombrie – 1 decembrie,  se restricționează circulaţia pe str. Lugojului, tronsonul cuprins între str. Tibiscum – str. Renașterii, pentru executarea lucrărilor la rețelele de apă și canalizare.

De vineri, 20 octombrie până în prima zi a lunii decembrie se va închide traficul rutier şi pe strada Balta Verde pentru efectuarea unor lucrări la reţeaua de canalizare.

Şoferii sunt sfătuiţi să se înarmeze cu multă răbdare atunci când pornesc la drup şi să îşi caute din timp rute alternative.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.