Topul liceelor în funcție de rezultatele de la simularea examenului de Bacalaureat! 11 licee cu promovabilitate zero

Inspectoratul Școlar a realizat un top al liceelor, în funcție de promovabilitatea simulării examenului de Bacalaureat.

Loga, Pedagogicul și Moisil, sunt liceele cu cea mai mare promovabilitate și ocupă primele trei locuri în top. 

Trebuie menționat că topul s-a făcut în funcție de elevii care au participat la toate probele, astfel s-a făcut media. Pentru cei care au absentat la una sau mai multe probe nu s-a putut calcula, iar aceștia nu se regăsesc în top! 

La CD Loga promovabilitatea este de 78,15%, din numărul candidaților înscriși și care au participat la toate probele simulării.

Și la Pedagogic, procentul de promovabilitate a depășit 70%. Mai exact 70,68% dintre elevii de clasa a XII-a au obținut medie de trecere.

Pe locul trei se află elevii liceului Grigore Moisil, aici 66,19% dintre candidații care au susținut simularea au luat note de trecere.

Liceul Waldorf din Timișoara și Liceul Traian Grozăvescu din Nădrag au procente de promovabilitate încurajatoare, mai exact peste 50% din cei care au susținut testarea au obținut medii de trecere.

În partea inferioară a clasamentului sunt 10 licee, la care promovabilitatea a fost 0, adică niciun elev nu a reușit să obțină note de trecere, sau la final media mai mare de 6. Este vorba despre: Colegiul de Agricultură și Silvicultură ”Casa Verde” (Timișoara), Colegiul Tehnic de Vest (Timișoara), Colegiul Tehnic Electrotimiș (Timișoara), Colegiul Tehnic Energetic ”Regele Ferdinand” (Timișoara), Liceul Tehnic ”Aurel Vlaicu” (Lugoj), Liceul Tehnologic ”Kristofor Nako” (Sânnicolau Mare), Liceul Tehnologic ”Ioan Slavici” (Timișoara), Liceul Tehnologic ”Petre Mitroi” (Biled), Liceul Teoretic ”David Voniga” (Giroc), Liceul Particular ”Henry Coandă” (Timișoara) și Liceul Teoretic Special Iris (Timișoara).

Vezi AICI clasamentul tuturor liceelor din județul Timiș.

Anul aceasta, promovabilitatea la nivelul județului Timiș, la simularea examenului de Bacalaureat, este de 32,85%, Procentul este unul mare în comparație cu rezultatele aceleiași testări, din anii trecuți. În 2016 spre exemplu, promovabilitatea a fost de doar 30,19%, în timp ce în 2015 și 2014 a fost și mai mică, și anume 29,37%, respectiv 25,08%.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.