Skip to main content

Toate zborurile între Timişoara şi Germania operate de Lufthansa sunt anulate pentru 24 de ore!

Zborurile spre şi dinspre Germania, pe Aeroportul Timişoara au fost anulate în data de 17 februarie! Motivul? Greva declanşată de angajaţii companiei aeriene Lufthansa.

Sindicatul Verdi din Germania a anunțat că mii de angajați pe care-i reprezintă vor protesta timp de 24 de ore în 17 februarie, pentru că încă nu au ajuns la un consens cu angajatorii acestora privind creșterile salariale solicitate.

De la noapte ora 00:00, până mâine noapte la 00:00, nu mai aterizează/decolează niciun zbor spre Germania. Practic toate cursele Lufthansa sunt anulate. Aeroporturile din Frankfurt și München sunt afectate, de unde sunt operate zilnic zboruri spre Aeroportul din Timișoara„, au transmis reprezentanţii Aeroportului din Timişoara.

Aşadar, de la Timisoara nu vor decola cursele programate în data de 17 februerie la orele 05.45 spre München, de la 11.05 spre Frankfurt şi de la 14.25 spre München.

De asemenea nu vor mai ateriza cursele de la München la 00.05, de la Frankfurt la ora 10.30 şi de la München la ora 13.45

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.