Toalete ecologice de la anul, la Timișoara

Deși considerate inestetice și neigenice, toaletele ecologice reprezintă singura variantă pe care municipalitatea timișoreană a găsit-o, momentan, pentru „urgențele” celor ce se plimbă pe străzile Timișoarei.

Primăria Timișoara va organiza licitație pentru amplasarea a cel mult 40 de cabine în mai multe zone din oraș.

Consilierii locali au votat, marți, caietul de sarcini pentru organizarea licitației în vederea achiziționării serviciului de toalete ecologice. Vorbim de un serviciu ce va cuprinde între 27 și 40 de cabine, ce vor fi montate în diverse locuri din Timișoara. Astfel, acum licitația în vederea contractării serviciului poate fi urcată pe SEAP. În mod normal, dacă nu vor apărea contestații, contractul ar urma să se semneze peste 90 de zile.

Oricum, nici aleșii locali și nici timișorenii nu s-au arătat, de-a lungul timpului, impresionați până de ideea reamplasării de toalete ecologice pe străzile, în parcurile și piețele din Timișoara Cu toate acestea, momentan, primarul Robu spune că este singura variantă. Până acum nu n-au făcut priorități din construirea unor toalete publice, așa cum sunt în marile orașe europene. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.