Timișoara nu va avea legătură la autostradă! Vezi aici motivul

Deși are studiu de fezabilitate gata, proiectul ce prevede construirea unui drum de legătură între Timișoara și Autostrada A1, pe la Sânandrei, se va pierde într-un sertar al Ministerului Transportului

O spune deputatul de Timiș Cătălin Drulă (USR) care astăzi a participat la ședința Comisiei Transporturi, unde parlamentarii PSD au respins amendamentele propuse pentru construcția acestei șosele.

„Le-am explicat că este un proiect extrem de important și le-am cerut să-l adăugăm în lista de priorități. Au dat impresia că înțeleg și că ar fi de acord, dar nu îi lasă dictatura din PSD să aibă conștiință. Ăsta e PSD-ul domnului Dragnea, un partid unde oamenii șușotesc cu teamă pe la colțuri. Iar cel mai mare fricos, cea mai mare dezamăgire pentru Timiș, este chiar Sorin Grindeanu”, a scris Cătălin Drulă, într-o postare pe Facebook.

Un amendament pentru alocarea de fonduri pentru acest obiectiv a fost depus și de parlamentarii PNL de Timiș, Marilen Pirtea, Pavel Popescu, Ben-Oni Ardelean și Alina Gorghiu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Razie pe șoselele din județ! Peste 500 de sancțiuni

Polițiștii rutieri timișeni, pe șoselele din județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Un bloc evacuat în mijlocul nopții, după ce un apartament de la etajul 4 a luat foc!

Noaptea trecută, pompierii au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu ce a cuprins un apartament de la etajul patru al unui bloc.

O săptămână cu întreruperi zilnice de apă, în Recaș!

Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelei de distribuție, în următoarea săptămână, la Recaș!

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.