ȚEAPA luată de un străin orbit de dragoste! Ce i-a putut face o timișoreancă?

S-a îndrăgostit până peste cap, fără să știe că acest lucru îl va face să ia țeapa vieții.

Vorbim de un norvegian căruia i s-au aprins călcâiele după o timișoreancă de 23 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe o rețea de socializare, iar după un timp discuțiile dintre ei au ajuns să se poarte în termeni intimi. Străinul s-a îndrăgostit lulea și n-a bănuit nicio clipă că tânăra îi pregătea țeapa vieții.

Acesta l-a anunțat că a suferit un grav accident de circulație și că nu-i poate permite tratamentul. Bărbatul, inimă zburdalnică, i-a trimis ca dintr-un foc 30.000 de euro, mai ales că fata îi trimisese poze cu facturi fictive pentru cheltuieli cu tratamentul.

După un timp norvegianul a sesizat că ceva nu este în regulă și a anunțat Poliția. După investigații oamenii legii au aflat că tânăra împreună cu alți doi prieteni din Timișoara și unul din Vâlcea se ocupau cu astfel de tepe date pe internet.

Astăzi mascații au descins peste aceștia și i-au dus la audieri.

În urma perchezițiilor, de la casele acestora polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 2 laptopuri, o tabletă, un aparat foto, 4 telefoane mobile, carduri de memorie, cartele telefonice și dispozitive optice de stocare a datelor.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.