Skip to main content

Taxă nouă într-una dintre destinațiile exotice preferate de români!

Românii care au în plan să-și petreacă concediul în Bali, anul acesta, trebuie să ia în considerare cheltuieli suplimentare.

Este vorba despre o nouă taxa, introdusă în urmă cu câteva zile și se adresează turiștilor străini, care vor să viziteze insula indoneziană.

Astfel că, cei care intenționează să ajungă în paradisul exotic, vor fi nevoiți să plătească o sumă de 150.000 de rupii, adică 9 euro.

Autoritățile spun că taxa a fost inclusă pentru conservarea „Insulei Zeilor”, dar și pentru a strânge sume de bani suplimentare care vor fi folosite pentru a combate neregulile lăsate în urmă de turiști.

 „Această taxă urmăreşte să protejeze cultura şi mediul din Bali”, a transmis guvernatorul interimar al Bali-ului, Sang Made Mahendra Jaya

Vizitatorii nu trebuie să își facă griji pentru timpul pierdut la cozi, căci taxa va putea fi plătită online, prin intermediul platformei „Love Bali”.

Aproape 5 milioane de turişti au vizitat Bali de la începutul anului trecut și până în noiembrie, deși sectorul turistic al insulei, care a avut mult de suferit de pe urma pandemiei de COVID-19 din cauza închiderii graniţelor, încă se reface.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.