Skip to main content

Taxă nouă într-una dintre destinațiile exotice preferate de români!

Românii care au în plan să-și petreacă concediul în Bali, anul acesta, trebuie să ia în considerare cheltuieli suplimentare.

Este vorba despre o nouă taxa, introdusă în urmă cu câteva zile și se adresează turiștilor străini, care vor să viziteze insula indoneziană.

Astfel că, cei care intenționează să ajungă în paradisul exotic, vor fi nevoiți să plătească o sumă de 150.000 de rupii, adică 9 euro.

Autoritățile spun că taxa a fost inclusă pentru conservarea „Insulei Zeilor”, dar și pentru a strânge sume de bani suplimentare care vor fi folosite pentru a combate neregulile lăsate în urmă de turiști.

 „Această taxă urmăreşte să protejeze cultura şi mediul din Bali”, a transmis guvernatorul interimar al Bali-ului, Sang Made Mahendra Jaya

Vizitatorii nu trebuie să își facă griji pentru timpul pierdut la cozi, căci taxa va putea fi plătită online, prin intermediul platformei „Love Bali”.

Aproape 5 milioane de turişti au vizitat Bali de la începutul anului trecut și până în noiembrie, deși sectorul turistic al insulei, care a avut mult de suferit de pe urma pandemiei de COVID-19 din cauza închiderii graniţelor, încă se reface.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.