Skip to main content

Sute de mașini, trase pe dreapta, de polițiștii cărășeni! Ce s-a întâmplat?

Activitate intensă a polițiștilor cărășeni în această dimineață care au oprit sute de mașini aflate în trafic.

Oamenii legii s-au axat pe autoturismele la volanul cărora erau femei. Toate șoferițele oprite au fost amendate, însă nu cu procese verbale ci cu… mărțișoare.

„Astfel, obișnuitul sentiment de panică pe care îl experimentează fiecare șofer în momentul în care este <<tras pe dreapta>> de polițiști s-a transformat, de 1 martie, în zâmbet și bucurie pentru zeci de șoferițe din Reșița, în momentul în care au descoperit adevăratul motiv pentru care au fost oprite de oamenii legii. Acestea au primit micile simboluri ale primăverii, iar multe dintre ele și-au exprimat dorința de a fi, și de acum încolo, beneficiarele unor astfel de <<amenzi>>”, transmite IPJ Caraș-Severin.

Această acțiune a devenit deja tradițională pentru polițiștii rutieri care nu au uitat, nici în acest an, să le dăruiască femeilor din trafic câteva clipe care să le reamintească de semnificația zilei de 1 martie.

Polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraș-Severin le urează tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest invită timișorenii la un eveniment Mozart!

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara din cadrul Universității de Vest din Timișoara invită publicul la un concert simfonic dedicat marelui compozitor W. A. Mozart.