Sute de mașini, trase pe dreapta, de polițiștii cărășeni! Ce s-a întâmplat?

Activitate intensă a polițiștilor cărășeni în această dimineață care au oprit sute de mașini aflate în trafic.

Oamenii legii s-au axat pe autoturismele la volanul cărora erau femei. Toate șoferițele oprite au fost amendate, însă nu cu procese verbale ci cu… mărțișoare.

„Astfel, obișnuitul sentiment de panică pe care îl experimentează fiecare șofer în momentul în care este <<tras pe dreapta>> de polițiști s-a transformat, de 1 martie, în zâmbet și bucurie pentru zeci de șoferițe din Reșița, în momentul în care au descoperit adevăratul motiv pentru care au fost oprite de oamenii legii. Acestea au primit micile simboluri ale primăverii, iar multe dintre ele și-au exprimat dorința de a fi, și de acum încolo, beneficiarele unor astfel de <<amenzi>>”, transmite IPJ Caraș-Severin.

Această acțiune a devenit deja tradițională pentru polițiștii rutieri care nu au uitat, nici în acest an, să le dăruiască femeilor din trafic câteva clipe care să le reamintească de semnificația zilei de 1 martie.

Polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraș-Severin le urează tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.