Surpriză pentru un bărbat care și-a pierdut telefonul!

Nici nu i-a venit să creadă ce i s-a întâmplat, după ce și-a pierdut telefonul mobil!

Este vorba despre un bărbat din Timișoara, care și-a pierdut telefonul în parcarea de la Finanțe. Un alt bărbat a observat mobilul pe jos, l-a luat și l-a predat unei echipe de jandarmi ce patrula prin zonă.

Jandarmii au identificat persoana păgubită și i-au restituit telefonul. 

In urma operativităţii jandarmilor dar şi a spiritului civic de care a dat dovadă cetăţeanul care a găsit telefonul, persoana păgubită a dorit să-şi arate recunoştinţa şi a formulat o scrisoare de mulţumire la adresa jandarmilor timişeni, pentru operativitatea de care au dat dovadă”, transmit reprezentanții IJJ Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.