Skip to main content

Surpriză pentru timişorenii care cumpără lactate din Piaţa Badea Cârţan! Hala a fost modernizată, cu aproape un milion de lei

SC Piețe Timișoara anunţă finalizarea proiectului de modernizare a zonei în care se vinde lapte, brânză, smântână şi alte produse lactate.

Mai exact, a fost înlocuită instalația de climatizare cu purificatoare de aer şi au fost cumpărate 20 de vitrine frigorifice mici de 1,5 m și 13 vitrine frigorifice mari de 2,5 m, cu agent de răcire ecologic și eficiență energetică mărită.

De asemenea a fost făcută o igienizare interioară și exterioară a halei, iar linia electrică, sistemul de alimentare cu apă și de canalizare au fost reparate.

Lucrările la Hala de lactate din Piața Badea Cârțan au costat aproximativ 800.000 de lei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.